Aplicatiile Google vor furniza acum alerte de securitate
7/7443
calendar_month 08 Oct 2020, 15:19
Eforturile Google de a consolida securitatea includ acum alerte de securitate ale contului mai clare si mai fiabile, un control mai mare asupra locatiei si un anonimat imbunatatit pentru Asistent.
Gigantul internetului este pe cale sa lanseze alerte de securitate reproiectate care apar in diversele sale aplicatii. Avertismentele nu sunt doar „cu vizibilitate ridicata”, ci sunt rezistente la parodii - nu va trebui sa va faceti griji ca un e-mail sau o notificare de sistem va pacaleste in predarea detaliilor sensibile. Functia va fi disponibila mai intai in „saptamanile urmatoare” si va fi disponibila pe scara larga la inceputul anului 2021.
Veti putea, de asemenea, sa va pastrati locul unde se afla. Google adauga o optiune pentru a va edita manual Istoricul locatiilor in cronologie. Puteti adauga sau edita locatiile pe care le-ati vizitat cu „doar cateva atingeri”. Bineinteles, acest lucru ar putea imbunatati acuratetea datelor despre locatie, dar ar putea fi util si daca nu preferati sa va dezvaluiti casa sau biroul.
Intre timp, Asistentul Google adauga un mod Invitat in „saptamanile urmatoare”. Porniti-l si comenzile nu vor fi asociate cu un cont Google. Acest lucru ar putea fi util in scopuri de zi cu zi, cum ar fi cercetarea unui cadou special sau adresarea unei intrebari jenante, dar ar putea fi utila si daca va faceti griji ca intrusii ar putea afla detaliile mai fine ale vietii dvs. daca va compromit contul.
Alertele de securitate si alte masuri nu vor opri singuri hacks sau escrocherii ale contului Google. Cu toate acestea, acestea ar putea minimiza daunele, ajutandu-va sa raspundeti mai repede si limitand datele pe care le colecteaza atacatorii de succes. Locatia si modificarile Asistentului reprezinta, de asemenea, imbunatatiri importante ale confidentialitatii daca va faceti griji ca oamenii ar putea deveni nebuni.  • Abilitati de conducere pentru a va dezvolta cariera

  • economist

  • investitie

  • Fonduri UE

  • Modificari Ford

  • distante

  • Capitala europeana