Aplicatie de resuscitare pentru dispozitive la purtator, castigatoarea hackathon-ului Techsylvania
6/6934
calendar_month 29 Iun 2015, 14:10
O aplicatie de resuscitare pentru dispozitive la purtator a fost desemnata castigatoarea editiei a doua a hackathon-ului Techsylvania, cel mai mare eveniment international de tehnologie si inovatie din regiune, anunta un comunicat al organizatorilor remis Agerpres.
Aplicatia a fost creata de echipa "Arobs", ocupanta locului I si castigatoarea premiului special Garmin. Aceasta a dezvoltat o aplicatie de prim ajutor functionala cu sistemele de operare Android pe mai multe tipuri de ceasuri inteligente.

(Foto: Techsylvania.co)
"Practic, ceasurile isi indica, in functie de tipul programului ales, numarul de repetari, vibreaza cu diferite intensitati la inceputul si incheierea programului si suna automat la numarul de urgenta, apoi comuta telefonul pe difuzor pentru a putea comunica cu un asistent medical", au explicat organizatorii evenimentului.
Locul 2 a fost castigat de echipa "Race Evolution" care a creat o aplicatie de ceasuri inteligente care transmite date despre alti concurenti in timp real catre participantii unei curse ...cititi in continaure pe AGERPRES.RO

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?