Aplicatia Samsung SmartThings te ajuta sa iti gasesti si mai rapid dispozitivele pierdute
8/8112
calendar_month 15 Iul 2022, 16:28
Serviciul ajuta utilizatorii sa gaseasca în fiecare zi aproape 1 milion de dispozitive disparute
Samsung a anuntat ca serviciul SmartThings Find a înregistrat o crestere rapida si a ajuns la peste 200 de milioane de noduri. Nodurile sunt acele dispozitive înregistrate în SmartThings Find, serviciul care permite utilizatorilor Samsung Galaxy sa localizeze dispozitivele pierdute.
"Suntem mândri si încântati sa vedem cresterea rapida a serviciului SmartThings Find. În mai putin de doi ani, 200 de milioane de dispozitive au optat pentru a ajuta alti utilizatori Samsung Galaxy sa-si gaseasca aparatele uitate sau pierdute - ceea ce îl face unul dintre serviciile Samsung cu cea mai rapida crestere. Pierderea unui dispozitiv poate fi stresanta, dar SmartThings Find faciliteaza localizarea si recuperarea rapida. Este doar un exemplu al modului în care un ecosistem conectat de dispozitive creeaza experiente semnificative pentru utilizatorii Samsung Galaxy din întreaga lume.", a declarat TM Roh, presedinte si sef al diviziei MX (Mobile eXperience) din cadrul Samsung Electronics.
Prin SmartThings Find, utilizatorii Samsung Galaxy pot localiza rapid dispozitivele înregistrate care apartin brandului - de la smartphone-uri, tablete, ceasuri si casti, pâna la obiecte personale, cum ar fi cheile sau portofelul la care a fost atasat un dispozitiv Galaxy SmartTag sau SmartTag+1. SmartThings Find utilizeaza tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) si ultra-wideband2 (UWB) pentru a localiza obiectele. Spre exemplu, daca dispozitivul se afla în afara ariei telefonului, alti utilizatori Samsung Galaxy din apropiere care au optat pentru SmartThings Find pot contribui la gasirea acestuia. SmartThings Find ofera optiunea, daca este dat accesul, sa avertizeze utilizatorii ca si-au pierdut sau uitat dispozitivul.
Asigurarea securitatii informatiilor sensibile, cum ar fi datele de localizare, este o prioritate de top pentru Samsung. SmartThings Find cripteaza datele utilizatorilor si asigura protectia lor prin platforma de securitate Samsung Knox. Datele despre locatia unui dispozitiv sunt dezvaluite altor persoane numai cu permisiunea utilizatorului, iar ID-ul dispozitivului fiecarui utilizator se modifica la fiecare 15 minute si este stocat anonim. SmartThings Find ajuta, de asemenea, utilizatorii sa identifice SmartTag-urile necunoscute care îi urmaresc pentru o anumita perioada de timp.

[Cautarea unor tag-uri necunoscute în aplicatia SmartThings Find]

Pentru mai multe detalii despre SmartThings Find, va invitam sa accesati SmartThings Find website.

1 SmartTag este disponibil pe toate telefoanele, tabletele Samsung Galaxy si pe alte dispozitive cu sistem de operare Android 8 sau versiunile ulterioare.
SmartTag+ este disponibil pe dispozitivele care accepta tehnologia Ultra-wideband - Galaxy S22+ si Ultra, S21+ si Ultra, Note20 Ultra, Z Fold2 si Z Fold3.


2 Se aplica doar la dispozitivele care accepta tehnologia UWB