Apeleaza la serviciile de personalizare cani pentru a face un cadou original
7/7024
calendar_month 16 Iun 2016, 13:20
Care este cel mai frumos cadou care poate fi oferit unei persoane dragi? O cana personalizata care sa contina un mesaj frumos. Nimic nu reprezinta o amintire mai speciala decat o cana personalizata din care sa fie servita cafeaua sau ceaiul preferat. Iar personalizarea canilor, se poate spune ca reprezinta acel gen de cadou care indeplineste doua atribute: pe de-o parte pot fi foarte dragute si cochete, iar pe de alta parte se dovedesc extrem de practice. In plus, aceste daruri au rolul de a-i scoate din impas si pe cei care se afla adesea in pana de idei si nu au habar ce ar putea cumpara.
Personalizare cani – o idee de cadou foarte la moda, dar si o strategie de promovare
De ceva vreme incoace, personalizarea canilor se foloseste pentru a marca un eveniment cu adevarat special din viata unei persoane, cum ar fi implinirea varstei de 18 ani (majoratul) , aniversarea casatoriei, absolvirea liceului, a facultatii si lista poate continua. Insa, sociologii recomanda ca atunci cand vreti sa surprindeti placut o persoana din apropierea dumneavoastra, sa alegeti sa-i oferiti o cana cu mesaj personalizat, chiar daca nu este un eveniment anume. Gestul se va dovedi mult mai apreciat si va veti bucura de recunostinta celui care tocmai a fost surprins placut.
De asemenea, demn de mentionat este si faptul ca, cele mai des intalnite momente in care se personalizeaza cani sunt acelea in care se doreste promovarea unei companii. Orice persoana care detine o companie pe care vrea s-o faca cunoscuta publicului, poate apela cu incredere la aceasta strategie de marketing.
Personalizare cani – ce mesaje aleg oamenii in general
Pe langa companiile care aleg sa imprime pe canile personalizate numele, logo-ul si sloganul lor, celelalte persoane care aleg sa apeleze la serviciile de personalizare cani, pentru a face un cadou, aleg mesaje precum citatele, urarile, acordarea de etichete (de exemplu: cana personalizata pentru „cea mai buna sefa”, „cel mai bun tata”, „cel mai drag bunic”, „cea mai scumpa mama” si altele) sau versuri ale unor cantece preferate: „All the single ladies, put your hands up”.
Oferirea de cani personalizate se practica de foarte multa vreme si este o alternativa de succes. De exemplu, inaugurarea sediului unei firme de biciclete copii de exemplu se poate face prin oferirea angajatilor si potentialilor clienti de cani personalizate care contin logo-ul companiei si eventual, sloganul care reprezinta firma respectiva. Totodata, studiile au aratat faptul ca angajatii care poarta obiecte personalizate cu numele si logo-ul firmei (cani, agende, calendare, pixuri), sunt mandri si satisfacuti de locul lor de munca.

Iar daca textul nu este suficient pentru dumneavoastra, puteti alege personalizarea canilor prin imagini si simboluri care il reprezinta pe destinatarul cadoului. Cele mai des utilizate simboluri sunt pisicile, cateii, fluturii, buburuzele, florile, ceaiul, cafeaua, inimioarele, biciclete copii, aparatele foto si lista poate continua. Uneori, trebuie sa stiti ca cea mai buna modalitate de a transmite un sincer „La multi ani” sau de a spune „Te iubesc!” este printr-o cana cu mesaj personalizat. Totodata, aceste accesorii reprezinta un remediu bun si pentru persoanele ceva mai timide, care nu au curajul necesar pentru a rosti aceste cuvinte sau declaratii.