Angajatii Adobe pot accesa peste 10.000 de dolari pentru educatie
7/7417
calendar_month 18 Aug 2020, 15:29

La Adobe Romania, credem in promovarea unei culturi a invatarii pentru a stimula angajamentul angajatilor si cresterea carierei si pentru a sprijini afacerea.
In fiecare luna sunt organizate sesiuni de instruire, atat pentru colaboratori individuali, cat si pentru manageri. Aceste cursuri au o gama larga de subiecte, de la abilitati usoare si dezvoltare personala, cum ar fi inteligenta emotionala, cresterea creativitatii si vorbirea in public, pana la cele mai bune practici de inginerie si utilizarea diferitelor limbaje si cadre de programare.
Fondurile de invatare Adobe
Prin intermediul Fondului de invatare Adobe, Compania ofera finantare pentru programe de educatie si dezvoltare profesionala pentru a oferi angajatilor posibilitatea de a investi in cariera lor la Adobe. De asemenea exista sporuri speciale si diferite bonusuri pentru indemnizatie crestere copil.
Ca parte a Fondului de invatare, angajatii au acces la rambursari financiare pentru invatamantul superior, cursuri de certificare, examene si oportunitati de invatare pe termen scurt.

Rambursarea educatiei

Pentru a sprijini angajatii in urmarirea educatiei lor continue, beneficiul de rambursare a educatiei Adobe ramburseaza angajatilor 10.000 USD pe an calendaristic pentru scolarizare, carti si examene pentru programe universitare si de diploma si anumite certificari. Multi dintre ei aleg aceste cursuri si continuarea muncii in cadrul firmei pana la pensia anticipata.
10.000 USD USD pe an calendaristic pentru diplome academice, programe de acreditare de top, specializari avansate si certificari tehnice, de exemplu diplome de licenta, studii postuniversitare / MBA si doctorat, certificari academice si examene. Programele se reiau incepand cu luna septembrie deoarece acum majoritatea angajatilor si-au completat o cerere de concediu pentru a se bucura de vacanta.

Rambursarea dezvoltarii profesionale

De asemenea, Adobe ramburseaza angajatilor 1.000 USD pe an calendaristic pentru oportunitati de invatare pe termen scurt (cum ar fi conferinte, ateliere, seminarii web, invatare online, carti legate de afaceri, cursuri de limbi straine si abonamente profesionale) legate direct de cresterea carierei unui angajat la Adobe. Beneficiul este destinat sa compenseze orice cheltuieli din buzunar suportate de angajat.
Programul de management al carierei (serie de instruiri live online)
Angajatii isi pot conduce cariera la Adobe descoperindu-si punctele forte, interesele, valorile si motivatiile. Aceasta oportunitate de invatare angajeaza activ indivizii sa invete despre ei insisi, marca si reteaua lor prin activitati si exercitii. Programul acopera subiecte captivante si include invitati speciali, inclusiv un panou de conducere si un vorbitor executiv.

Rezultatele invatarii

Intelegeti legatura dintre inteligenta emotionala (EQ) si relatiile.
Obtineti constientizare a punctelor tale forte si a modului de a le valorifica pentru succesul in cariera.
Activati-va reteaua pentru a crea relatii semnificative si oportunitati de mentorat.Lideri emergenti in tehnologie

Un program de un an conceput pentru a lustrui conducerea innascuta a angajatilor Adobe Romania.
Scopul acestui program este de a avea o serie de candidati interni fiabili si diversificati, care sunt bine echipati si motivati sa preia viitoarele oportunitati de management ingineresc la Adobe Romania.
Managerii Adobe Romania au actionat in calitate de mentori si si-au oferit expertiza in managementul persoanelor, implicare, crestere, partinire, angajare, gestionarea stresului si schimbarea de lider.
Programul are un curriculum format din clase, intalniri de mentorat 1: 1, traininguri, carti recomandate si evenimente de networking.
In mai 2020, primul lot de colegi a absolvit Programul pentru lideri emergenti in tehnologie.
Seria de invatare a capabilitatilor Adobe (Fii creativ, fii concentrat, fii lider)
Capabilitati Adobe - trei actiuni si comportamente de baza care ilustreaza modul in care angajatii vor conduce afacerea Adobe, precum si propria crestere si dezvoltare. Capacitatile sunt modul in care fiecare angajat isi atinge obiectivele individuale si isi sprijina dezvoltarea.
Sesiuni virtuale care aplica capabilitatile Adobe mediului actual si ofera angajatilor abilitati si resurse pentru a-si atinge obiectivele, acum si in viitor.
Platforme de invatare la cerere
Angajatii din intreaga lume au acces la mai multe platforme de invatare la cerere, gratuit, utilizand acreditarile Adobe: Harvard Manage Mentor, HMM Spark, getAbstract, LinkedIn Learning, O'Reilly, Goldmine.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?