Amazfit dezvaluie noile ceasuri inteligente
7/7401
calendar_month 31 Aug 2020, 11:26
Huami nu pierde mult timp ruland noi ceasuri inteligente. Producatorul Amazfit a lansat o linie de ceasuri inteligente Zepp E, axata pe wellness, cu un stil elegant.
Zepp E Circle cu aspect conventional si clar Zepp E Square, inspirat de Apple Watch, urmaresc o gama larga de statistici de sanatate precum somnul, saturatia de oxigen in sange si (cu o actualizare viitoare) monitorizarea stresului. Compania vrea sa faca fitness-ul mai accesibil, de asemenea, cu un sistem de evaluare a sanatatii care transforma datele despre activitatea si frecventa cardiaca intr-o singura masura. Daca sunteti coplesit de numarul de calorii arse sau zonele de ritm cardiac, aceasta ar putea fi o modalitate usoara de a afla daca aveti nevoie de mai mult exercitiu.
Acestea par sa utilizeze software personalizat si nu vor avea acces la aplicatiile de pe alte platforme. Amandoi au rezistenta la apa 5ATM (164 ft adancime timp de 10 minute).
Marele avantaj al noilor modele de ceasuri inteligente este bateria. Pot dura pana la o saptamana cu o singura incarcare cu utilizare tipica. Un mod „de baza” poate extinde acea longevitate la 15 zile.
Ambele modele Circle si Square isi castiga punctele de stil prin afisaje curbate, fara rame si carcase din otel inoxidabil lustruit, Square patrand nu atat de subtil reperele de design de la Apple. Veti avea cateva benzi din care puteti alege, inclusiv o banda fluoroelastomer pregatita pentru fitness, precum si o banda metalica si piele milaneza.
Pretul poate fi factorul decisiv in decizia dvs. de cumparare. Linia Zepp E va fi disponibila in SUA pe 25 august si se preconizeaza ca va ajunge in Romania la un pret incepand de la 1100 de lei. Puteti gasi ceasuri inteligente cum ar fi Fitbit Versa 2 pentru mai putini bani, dar se pare ca Zepp pariaza ca accentul asupra sanatatii, aspectul si durata de viata lunga a bateriei vor fi suficiente pentru a obtine prima pozitie.
Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?