Afla data nasterii bebelusului cu calculator sarcina
7/7270
calendar_month 04 Mar 2020, 09:41
Primul pas pentru a afla daca esti insarcinata este drumul pana la farmacie pentru a cumpara un test de sarcina. Ghidul complet despre cum, cand se foloseste, cum trebuie citit poti gasi pe pagina "test de sarcina pozitiv".

Cand ai aflat ca esti gravida, trebuie sa stii multe lucruri. Uneori, doar sa stii de unde sa incepi si in ce informatii poti avea incredere poate fi o provocare.
In aplicatia calculator sarcina veti afla informatii despre diferitele teste de sarcina, ce este sigur atat pentru dvs. cat si pentru bebelus si care sunt cele mai bune schimbari ale stilului de viata care ar putea fi necesar sa le faceti pentru a avea o sarcina si un copil sanatos.
De asemenea, avem informatii despre cum se va dezvolta si creste copilul in urmatoarele luni, cu accent pe primele saptamani de sarcina si, de asemenea, unele dintre problemele comune pe care le intampina majoritatea femeilor in timpul sarcinii.

Calculator sarcina: Cum mentin sarcina sanatoasa


  • Mancati diversificat (legume, fructe, carne)

  • Fumatul si bautul pot dauna bebelusului

  • Afla despre schimbarile corpului tau in primele saptamani de sarcina

  • Incercati sa va odihniti cat mai mult


Inca din primele saptamani de sarcina se produc schimbari atat la nivelul corpului cat si al emotiilor. Nu exista nicio cale corecta sau gresita de a te simti atunci cand afli ca esti insarcinata - toata lumea este diferita, iar reactiile si emotiile tale vor depinde de tine si de situatia ta.
Multi oameni simt bucurie si emotie atunci cand afla ca vor deveni parinti, in timp ce pentru altii, amesteca aceste emotii fericite cu griji.
Pentru cuplurile care au avut probleme de fertilitate pe termen lung, ramanerea insarcinata este adesea un vis devenit realitate. Desi este o calatorie emotionala lunga plina de emotie si bucurie, acest lucru poate fi amestecat cu anumite sentimente de teama sau retinere.
Afla din site-ul dedicat sarcini: cum arata embrionul in primele 4 saptamani de sarcina, care va fi data probabila a nasterii bebelusului, lista obligatorie a obiectelor pe care orice mamica trebuie sa le aiba si pregatirea pentru nastere.
Daca tocmai ai aflat ca esti proaspat mamica, echipa calculator-sarcina.ro te felicita.