Achizitia unui laptor second cu procesor I3
8/8606
calendar_month 28 Sep 2016, 11:33
Ce sa faci cand vrei sa cumperi un laptop second hand?

Achizitia unui calculator personal necesita, intotdeauna, o analiza amanuntita a preturilor si o atentie sporita la caracteristicile acestuia. Componenetele sale de baza, hardul, oferirea in pret a licentei Windows, dar si costurile de productie ale comerciantilor isi pun amprenta, in mod semnificativ, asupra valorii finale a produsului.
Daca nu dispuneti de un buget rezonabil, insa va doriti cu ardoare sa faceti o investitie care sa merite, deoarece device-ul pe care il detineti s-a invechit si functioneaza cu mare dificultate, va recomandam sa va ganditi la cumpararea unui laptop second hand cu I3. Acesta reprezinta o alternativa avantajoasa si viabila, atat in fata procesoarelor Pentium III sau IV, dar si ale celor quad core, I5 si I7, care urca semnificativ valoarea produsului pe care il iei din magazine.

Ce este procesorul I3?

Mai intai, sa vorbim un pic despre aceasta componenta esentiala a obiectului de la biroul dvs. Din ceea ce ne informeaza specialistii din domeniul IT, procesorul I3 este considerat un dispozitiv entry-level din categoria Sandy Bridge, a carui principala caracteristica o constituie tehnologia Turbo Boost, care confera o mai buna partajare dintre componenta si placa video. O a doua trasatura esentiala se releva in faptul ca, desi nu este cel mai iute si mai puternic din familia Intel, este de un real folos utilizatorului casnic, putand face fata, intr-un mod satisfacator la navigarea prin majoritatea aplicatiilor.
Dupa cum ne prezinta un cunoscut magazin de electrocasnice, un beneficiu major al laptopului second cu procesor I3 il constituie tehnologia Hyper-Threading, care asigura o duplicare logica a nucleelor, iar fiecarui nucleu fizic va avea corespondente doua nuclee logice. Acest aspect ne ajuta ca sistemul de operare Windows sa il recunoasca ca si cum ar fi un quad core, fara insa a ajunge la nivelul unui I5 sau I7.

Merita cumparat un astfel de echipament?

Daca doresti sa il folosesti pentru treburile de acasa, cu siguranta ca raspunsul va fi unul pozitiv. Magazinele online care se ocupa de comercializarea laptop-urilor second cu procesor I3 va pun la dispozitie preturi mai mult decat atractive la toate marcile producatoare: Toshiba, Fujitsu, Dell sau chiar Lenovo, care s-au remarcat mereu prin stabilitatea componentelor si servicii oferite cu mult professionalism. La doar 1000-1100 de ron, vei avea, la tine acasa, un calculator de nadejde, care are o mare putere de flexibilitate si ofera un grad ridicat de productivitate si performanta in conditiile folosirii celor mai solicitante aplicatii propuse de catre tehnologia de ultima generatie.

In plus, firmele va confera posibilitatea de a suplimenta caracteristicile laptop-ului tau, prin adaugarea de noi accesorii suplimentare, cum ar fi un hard disk, un port replicator, o sursa de alimentare noua, o tastatura si un bay modular pentru drive-ul optic.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?