hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  7 argumente pro Nokia Lumia 920

7 argumente pro Nokia Lumia 920

calendar_month 12 Sep 2012, 12:27
Lansarea noilor telefoane Nokia Windows Phone 8 a fost marcata de controverse legate de reclame, iar pretul actiunilor companiei finlandeze a continuat sa scada, dar aceste probleme nu trebuie sa umbreasca avanatajele aduse de noua generatie Nokia Lumia. Iata 7 argumente pro Nokia Lumia 920, adunate de ZDNet.
Scandalul Nokia legat de reclame mincinoase pentru Nokia Lumia 920 a fost determinat de o eroare umana ce nu diminueaza insa avantajele oferite de noul telefon, chiar daca acestea au fost exagerate in campania de marketing.
Nokia Lumia 820 este un telefon bun, dar Lumia 920 este smartphone-ul cu care compania finlandeza se mandreste cel mai mult. Iata cele mai puternice argumente pentru care merita sa cumperi un Nokia Lumia 920.

1. Ecranul PureMotion HD+
Dupa ecranul ClearBlack folosit de Nokia Lumia 900, compania finlandeza a perfectionat tehnologia sa de iluminare a ecranului, ce ar putea fi cea mai performanta de pe piata.
Ecranul PureMotion HD+ ajusteaza luminozitatea si culorile in functie de mediul ambiant, poate fi controlat si cu unghiile sau cu degetele prin manusi groase.

2. Windows Phone 8
Chiar daca noul sistem de operare Microsoft nu este finalizat, iar Nokia nu i-a acordat prea multa atentie la prezentarea noilor telefoane Lumia, WP8 include cel putin 9 imbunatatiri majore, inclusiv noul ecran de pornire, ce ofera optiuni de optimizare avansate pentru Lumia 920.
Functiile NFC, pe care Nokia le-a experimentat in Symbian, vor fi cu siguranta un alt avantaj.

3. Camera PureView
Camera foto Lumia 920 nu are un senzor la fel de puternic ca 808 PureView, insa Nokia sustine ca tehnologiile sunt elementul principal al PureView.
Stabilizarea imaginilor video si calitatea ridicata a imaginii in conditii de luminozitate redusa sunt cele mai mari atuuri ale camerei puternice ce utilizeaza o lentila Carl Zeiss.

4. Incarcare wireless
Incarcarea telefonului wireless, in sistemul Qi, este prezenta pentru prima oara la un telefon Nokia Lumia, iar accesoriile de incarcare vor fi disponibile in culori la fel de diverse ca si Lumia 920. In plus, Nokia lucreaza si la parteneriate cu lanturi de cafenele, ce ar urma sa ofere optiunea de incarcare wireless a telefonului direct pe masa.

5. Nokia Maps
Hartile offline si navigarea GPS oferita de Nokia Maps fac din serviciul companiei finlandeze un concurent tot mai puternic pentru Google Maps.
Alaturi de hartile si ghidurile Nokia, aplicatia se conecteaza si la camera Lumia 920 pentru a oferi Nokia City Lens, aplicatie pentru realitate augmentata.

6. Varietatea cromatica
Multi cumparatori vor fi tentati de culorile neutre, insa varietatea cromatica oferita de Nokia Lumia 920 este momentan un punct forte pentru producator, ce ii atrage pe cumparatorii potentiale oferind alegeri multiple, lucru rar pentru cele mai multe smartphone-uri de top.

7. Nokia Music
Functie ce nu va fi disponibila in Romania in viitorul apropiat, Nokia Music este totusi un pas inainte pentru livrarea continutului media pe telefon. In timp ce Zune Pass si alte servicii implica un abonament, Nokia Music este gratuita si ofera acces, deocamdata doar pentru utilizatorii americani, la o arhiva impresionanta de muzica.