6 trucuri pentru o seara de Netflix binging reusita, alaturi de prieteni
7/7980
calendar_month 16 Mar 2022, 09:26


Crezi ca ar mai fi lucruri pe care sa le descoperi despre Netflix? Raspunsul este, cu siguranta, da. Exista o multime de „tips and tricks”pe care le poti folosi, de la înlaturarea unor titluri pe care nu le doresti din lista ta de filme, pana la optiunea care-ti permite sa schimbi fontul si aspectul subtitrarii. Asadar, am pregatit pentru tine cateva sfaturi si ponturi utile pentru a te bucura împreuna cu prietenii de o experienta Netflix binging fantastica. Asa ca asaza-te confortabil, ia telecomanda si pregateste-te sa-ti maximizezi experienta de binging.
1. Pauzele mici si rare, cheia unui binging reusit
Netflix binging înseamna sa vizionezi mai multe episoade (în general, între 2 si 6) ale unei serii într-o succesiune rapida. si de multe ori ti se întampla sa fii atat de absorbit de actiune, încat nu vrei sa te întrerupi pentru diferite lucruri marunte, cum ar fi sa-ti înlocuiesti stocul de popcorn sau sa iesi afara pentru a fuma. Din fericire, exista multe variante pentru pauze cat mai scurte sau deloc, spre exemplu, poti folosi acest dispozitiv ce poate fi utilizat în interior. Are arome placute ce se îmbina perfect cu atmosfera de binging si de relaxare.
2. Vizioneaza filmele preferate în varianta HD
Poti modifica rezolutia filmului pe care-l vizionezi daca intri pe pagina contului tau unde gasesti butonul „Playback Settings”, iar sub optiunea „Data Usage” o gasesti pe cea High, pe care o si alegi. Apoi apesi „Salveaza”. Ar mai trebui sa stii ca filmele vazute în varianta HD consuma mult din datele mobile, asa ca fii precaut daca folosesti Netflix de pe telefon.
3. Schimba fontul sau aspectul subtitrarii
Netflix are o subtitrare implicita numita „yellow sans serif”. Ei bine, daca nu-ti place, o poti schimba. Mergi în contul tau, alege profilul tau si apoi apasa „Subtitle Appeareance”. Îti vor aparea cateva casute cu optiunile posibile pentru schimbarea aspectului. Daca vizionezi Netflix pe TV, poti accesa subtitrarea odata ce te-ai decis sa vizionezi un film sau un serial anume. Foloseste-te de telecomanda pentru a intra în butoanele din stanga si ar trebui sa-ti apara optiunile de subtitrare pe ecran.
4. Vizioneaza Netflix cu prietenii, din orice colt al lumii
Exista aplicatii care-ti permit sa vizionezi online Netflix cu mai multi prieteni si în acelasi timp poti discuta în timp real cu acestia, ei putand fi în orice alta tara. Aceasta functioneaza daca vizionezi filmul folosind un browser precum YouTube, Hulu sau Netflix Party. Astfel de aplicatii sincronizeaza redarea filmului între participanti, permitandu-le sa-l vizioneze în acelasi timp si sa converseze pe chat.
5. Încearca Flix Roulette
În loc sa stai sa cauti un serial sau un film si nu stii pe care sa-l alegi, poti introduce în aplicatia Flix Roulette genul filmului, un actor sau un regizor ori un cuvant-cheie si apoi învarti ruleta. Vei avea rezultate foarte bune si poti viziona în scurt timp un serial sau un film bun împreuna cu prietenii.
6. Opreste autoplayback-ul episoadelor
Autoplayback se refera la setarea implicita a aplicatiei Netflix prin care, daca urmaresti un episod al unei serii, la finalul lui, el se muta automat la urmatorul. Daca nu-ti place aceasta setare, poti sa o opresti. Deschide meniul, mergi în coltul din dreapta sus al interfetei web, alege contul tau si selecteaza „setari de redare”.
Bineînteles ca Netflixul mai are secrete ce pot fi descoperite. Nu îti ramane decat sa încerci sa le afli pentru a te bucura împreuna cu prietenii de filme si seriale interesante.
Sursa foto: pexels.com