5 lucruri pe care le poti face cu ajutorul creditelor nebancare
7/7220
calendar_month 01 Apr 2019, 12:02


Creditele online sunt oferite de diverse Instituții Financiare Nebancare. Unele din aceste instituții oferă primul credit online gratuit noilor clienți. Contrar a ceea ce cred mulți oameni, acest prim credit online este cu adevărat gratuit și nu are nici un fel de comision asociat, cu condiția ca împrumutul să fie rambursat la data convenită. Prin urmare, acesta reprezintă o bună oportunitate de a face față diverselor probleme financiare.

Conform celor de la Matchbanker România, companie asociată cu moneylender.dk, luând în considerare că primul credit online gratuit trebuie returnat într-o singură tranșă, nu are sens să aplici pentru un împrumut care să acopere întreaga sumă de care ai nevoie, însă este o idee bună de a-ți suplimenta bugetul.

În continuare îți oferim 5 idei despre lucrurile pe care le poți face cu un astfel de credit:

1. Rezervă-ți concediul în avans

Prin rezervarea concediilor în avans ai de multe ori posibilitatea de a economisi 20% din suma totală. Problema e că mulți oameni trebuie să aștepte până la următorul salariu pentru a-și putea permite cheltuielile. Un credit online gratuit te poate ajuta să profiți de ofertele agențiilor de turism, ca să poți avea parte de concediul mult dorit.

2. Pentru cumpărarea unei piese de mobilier sau a unui aparat de uz casnic

Cumpărarea de astfel de obiecte presupune de obicei un efort financiar. Uneori, vânzătorul însuși poate oferi finanțarea achiziției, dar în general această finanțare nu va fi gratuită. Dacă ești în această situație, ia în considerare posibilitatea de a solicita un credit online.

3. Cadouri de nuntă și botez

Participarea la astfel de evenimente poate ajunge să fie destul de costisitoare, dar îți oferă posibilitatea de a fi alături de cei dragi în momente importante din viața lor. Datorită costului care apare odată cu participarea la aceste evenimente bugetul nostru lunar are de suferit. În acest caz un plus de 1500 de lei poate fi foarte util.

4. Repararea unei defecțiuni casnice

Un robinet care se scurge, o fereastră care nu se închide cum trebuie, defecțiuni ale centralei de încălzire...sunt probleme care dacă nu sunt reparate la timp ajung să ne cauzeze probleme în viitor. Un credit online este soluția perfectă pentru a rezolva în cele din urmă aceste probleme enervante.

5. Schimbarea smartphone-ului

Deoarece în zilele noastre tehnologia avansează foarte rapid, companiile de telefoane vin cu aparaturi tot mai inovative. Cu toții ne dorim să fim în pas cu tehnologia și să avem ultimul model de smartphone de pe piață, însă schimbarea anuală a acestuia este destul de costisitoare. Prin aplicarea pentru un credit online îți poți finanța următorul telefon mobil de ultimă generație.

Ce altceva să ți minteOri de câte ori contractezi un credit, contractul trebuie să specifice dobânda DAE, precum și suma totală a dobânzii care trebuie plătită. DAE este dobânda anuală efectivă și trebuie să includă toate comisioanele și cheltuielile asociate împrumutului, prin urmare este un bun indicator de comparare. Desigur, dacă vorbim de primul credit online gratuit, DAE trebuie să fie 0%. DAE nu include comisioanele în caz de neplată, de întârziere a plății sau pentru prelungirea termenului de rambursare.

În orice caz, citește termenii și condițiile și asigură-te că înțelegi cerințele. Nu îți da consimțământul pentru ceva ce nu înțelegi, nu te grăbi, ia totul pas cu pas.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?