5 lucruri iesite din comun despre fondatorul Tesla
8/8298
calendar_month 14 Nov 2022, 11:01

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planeta la momentul actual, este fondatorul companiei Tesla si SpaceX si, mai nou, proprietarul Twitter-ului pe care vrea sa il transforme in propriul sau canal de media. Controversat, cuprinzator si deseori criticat, Elon Musk nu inceteaza sa uimeasca opinia publica prin ceea ce face, spune sau realizeaza.
Continua sa citesti pentru a afla 5 lucruri inedite despre Elon Musk:
A inchiriat Castelul Bran pentru a sarbatori Halloween-ul cu miliardarii lumii
Dupa ce in sfarsit a devenit proprietarul platformei sociale preferate (Twitter), Elon a vrut sa sarbatoreasca Halloween-ul in Romania, impreuna cu miliardarii lumii. Si, pentru ca ii place ca totul sa fie facut ca la carte (de data aceasta cartea lui Bram Stoker), nu te gandi ca miliardarul a alescazare Predeal cu piscina sau cazare in Brasov intr-un hotel de lux, ci a inchiriat Castelul Bran.
Chiar daca acesta nu a venit din pacate in Romania, miliardarii sigur au avut o petrecere aici. Printre invitatii au fost si Peter Thiel, condatorul PayPal-ului, Sergey Brin si Larry Page, cofondatorii Google.
Elon are 7 copii iar unora le-a dat nume ciudate
Fiul lui Musk cu cantareata Indie Grimes s-a nascut in 2020 si poarta numele X AE-XII. Fetita nascuta in 2021 are un nume mai putin ciudat si anume Exa Dark Sideræl. Totusi, copii lui Elon cu Justine Wilson au nume cat de cat mai normale: Griffin, Xavier, Kai, Saxon si Damian.
Elon a anulat comanda unei Tesla Model X plasata de Stewart Alsop
Stewart Alsop a trimis miliardarului Tesla o scrisoare deschisa in care s-a plans de proasta organizare a unui eveniment de lansare a masinii Tesla Model X din 2015. Acesta s-a s-a declarat nemultumit de faptul a trebuit sa plateasca un depozit de 5.000$ pentru noua masina si pentru a putea participa la evenimentul care a avut aproape doua ore intarziere, ca oaspetii nu au primit hrana adecvata si multe altele. Ca raspuns la plangerile lui Stewart, Musk i-a anulat precomanda pentru Model X.
Elon Musk adora sa apara pe marile ecrane
Elon a avut doua replici in Iron Man 2, a facut voci in The Simpsons si South Park si a jucat personajul Elon Tusk in emisiunea lui preferata, Rick & Morty. De asemenea, Musk si-a jucat propriul personaj intr-un episod din The Big Bang Theory.
Musk a scris pe Twitter ca va dona 6 miliarde de dolari pentru a pune capat foametei si nu s-a tinut de cuvant
Ca raspuns la un titlu CNN care spunea ca “2% din averea lui Elon Musk ar putea ajuta la rezolvarea foametei in lume”, Musk a scris pe Twitter ca daca World Food Programme ONU poate da solutia prin care 6 miliarde de dolari vor rezolva problema foametei in lume, el va vinde actiuni Tesla si va dona acesti bani.

Directorul WFP, David Beasley, a raspuns provocarii lansate de Elon si a explicat cum va folosi 6.6 miliarde de dolari pentru a rezolva problema foametei in lume. Musk, insa, nu i-a raspuns nicioasta lui Beasley, iar un an mai traziu chiar a cumparat Twitter pentru 44 miliarde de dolari.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?