5 factori subestimati de pariori la bonusurile de bun venit
7/7773
calendar_month 25 Oct 2021, 18:51
Majoritatea caselor de pariuri din Romania ofera in prezent bonusuri la inregistrare cat mai atractive, dar de multe ori, aceste bonusuri pot fi greu de transformat in cash chiar si pentru jucatorii experimentati. Daca vrei sa ai sanse reale sa ramai cu ceva de pe urma unui bonus de bun venit, trebuie sa intelegi care sunt factorii care iti vor afecta pariurile.
Tara noastra este una dintre putinele din lume cu o piata a jocurilor de noroc reglementata, ceea ce inseamna ca ai numeroase case de pariuri legale la dispozitie. Alaturi de traditia de peste 100 de ani a jocurilor de noroc in Romania, legalizarea pariurilor a atras numeroase branduri mari in aceasta industrie, sporind astfel competitivitatea intre operatori.
Pentru orice casa de pariuri, bonusul de bun venit este unul dintre cele mai eficiente mijloace de promovare si de atragere a jucatorilor noi. De aceea, multi operatori se lupta sa ofere o suma cat mai avantajoasa si beneficii pe care nu le vei primi in alta parte, dar un bonus nu poate fi sustenabil daca toti care il revendica fac profit. Regulile de bonus si Termenii si Conditiile unei campanii sunt doar cateva dintre aspectele care vor influenta sansele tale de transformare a bonusului in cash.
Mai jos vom parcurge mai multi factori pe care jucatorii au tendinta sa-i treaca cu vederea, fie pentru ca reactioneaza doar la suma potentiala oferita, sau pentru ca nu se gandesc ca aceste aspecte i-ar putea afecta pe durata rulajului.

1. Sectiuni restrictionate

Este destul de standard ca un bonus de bun venit sa aiba diferite restrictii, dar acestea pot varia de la caz la caz. Unii operatori vor permite folosirea bonusului doar pe sectiunea corespunzatoare - de exemplu daca activezi un bonus la pariuri sportive, sa il poti folosi doar la sectiunea Sport. Aceste restrictii devin si mai specifice de atat in multe cazuri, aplicandu-se la metode de plata, functii de pariere, sau chiar anumite piete.
Daca te grabesti sa incasezi un bonus fara sa citesti cu atentie acest aspect, poti ajunge sa fi nevoit sa faci rulajul bonusului pe sectiuni pe care nu le cunosti prea bine sau pe care nu iti place sa pariezi.

2. Rulajul

Rularea in sine probabil este bine inteleasa de majoritatea jucatorilor, desi daca esti incepator e posibil sa crezi ca vei primi bonusul si din start este un profit pentru tine. Aproape orice bonus - in special cele de 100% din depunerea ta, vor necesita un rulaj pana sa poata fi transformate in cash. Acest lucru presupune practic sa pariezi o suma de mai multe ori, tinand cont de anumite conditii.
Ce subestimeaza insa chiar si unii jucatori mai experimentati este ce ti se cere sa rulezi: poate fi vorba doar de suma depusa, de suma totala (depozit plus bonus), sau de un rulaj separat pentru suma depusa pentru a activa bonusul, urmat de un rulaj pentru bonus. Multi jucatori se trezesc ca au depus o suma considerabila dar nu au primit bonusul imediat, fara sa ia in calcul ca uneori activarea bonusului poate sa ceara un rulaj.

3. Cote minime

Cat este o cota minima buna pentru rulajul unul bonus de bun venit? Poti fi tentat sa vezi o cota minima care atata timp cat e sub 2.00 sa ti se para buna, dar sunt mai multi factori pe care ar trebui sa ii iei in considerare. Cand vine vorba de bonusuri de bun venit, casele de pariuri din Romania vor incerca sa limiteze pariurile cu risc scazut - cota mica, deci cat mai sigure pentru tine. Majoritatea operatorilor au cote minime cuprinse intre 1.30 - 1.80, deci diferentele pot fi destul de mari.
Ce este poate si mai important pentru cotele minime este unde se aplica si pe ce poti paria in cadrul rulajului. De exemplu, pe un bilet cu selectii multiple ti se poate cere ca fiecare selectie sa fie cel putin cat cota minima (aplicabil pentru majoritatea bonusurilor), caz in care o cota minima mai ridicata devine foarte dezavantajoasa. Pe de alta parte, daca ai mai multa libertate cu pariurile pentru rulaj, atunci te poti descurca si cu o cota minima mai ridicata.4. Pagina de oferte si cote speciale

Chiar daca in majoritatea cazurilor nu vei putea avea un alt bonus activ in acelasi timp pana nu il rulezi pe cel de bun venit, sunt sanse bune sa vrei sa continui sa-ti folosesti contul la casa de pariuri cu care te-ai obisnuit. Pagina de oferte iti poate arata cat de mult apreciaza operatorul experienta de pariere a utilizatorilor. Ofertele promotionale iti recompenseaza loialitatea si te incurajeaza sa incerci pariuri noi.
De asemenea, cotele speciale te pot ajuta sa-ti imbunatatesti castigurile, si in consecinta, iti sporesc interesul pentru o anumita casa de pariuri.

5. Interfata si aplicatia mobila

Cand esti in cautarea celui mai bun bonus la inregistrare, aspectul si calitatea platformei de pariuri sunt adesea subestimate pentru ca in mintea utilizatorului, nu au acelasi impact ca un stimulent financiar. Orice bonus de bun venit online presupune sa folosesti o casa de pariuri, iar cu cat suma pe care vrei sa o transformi in cash este mai mare, cu atat va trebui sa folosesti mai mult site-ul sau aplicatia. Putine lucruri sunt mai frustrante in pariuri decat sa folosesti o platforma de pariuri live care are intarzieri, sau un site greu de navigat.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?