5 cele mai bune dictionare din engleza in romana pentru Android
7/7390
calendar_month 17 Aug 2020, 23:00
Limba romana este o limba romanica, similara cu italiana si cu alte limbi europene. Zeci de milioane de oameni vorbesc limba in toata lumea. Este la fel de dificil sa inveti ca orice alta limba. Astfel, turistii si calatorii de afaceri nu trebuie neaparat sa invete totul. O aplicatie buna de dictionar de traducere sau o aplicatie pentru caiete de fraze ar trebui sa fie suficienta pentru cineva care petrece cateva zile in Romania, Moldova sau alte regiuni in care limba romana este predominanta. Putem ajuta cu asta! Iata cele mai bune dictionare din engleza in romana si caiete de fraze pentru Android!
Dict.cc
Pret: Gratuit / 4 lei
Dict.cc este un dictionar multilingv peste medie. Suporta aproximativ o duzina de limbi, inclusiv romana. Toate limbile sunt bidirectionale. Asta inseamna ca puteti traduce intre oricare doua limbi pe care aplicatia le accepta. Unele alte functii includ o interfata de utilizator curata, suport complet offline, pronuntii audio si multe altele. Acesta este un efort foarte solid in acest spatiu si usor printre cele mai bune dictionare din engleza in romana. Versiunea premium este, de asemenea, relativ ieftina.
Dictionar Linguee
Pret: Gratuit
Dictionarul Linguee este un alt dictionar multilingv excelent. Suporta peste patru zeci de limbi in acest moment. Desigur, asta include limba romana. Aplicatia are, de asemenea, suport complet offline, o interfata de utilizator foarte curata, exemple de propozitii, pronuntii audio si o cautare online pentru optiuni suplimentare de traducere. Sincer, acesta este cam la fel de bun. Google Translate are mai multe functii. Cu toate acestea, aceasta este cu siguranta cea mai buna aplicatie in dictionar pentru traduceri din engleza in romana (si invers). in plus, este gratuit din cate ne putem da seama.
Dictionar englez roman
Pret: Gratuit / 13 lei
Dictionarul englez roman este o aplicatie de dictionar adecvata. Nu este prea special. Cu toate acestea, accepta doar cele doua limbi. Astfel, poate oferi o optiune mai minima pentru cei care doresc ceva putin mai putin complex. Aplicatia are o jumatate de milion de cuvinte. Acesta include termeni tehnici, substantive proprii si vocabular de baza. in plus, veti primi asistenta offline completa, pronuntii audio si, in mod hilar, asistenta Android TV. Versiunea gratuita are anunturi, iar versiunea profesionala nu. Altfel lucreaza cam la fel. Aceasta este de fapt o aplicatie surprinzator de buna.
Google Translate
Pret: Gratuit
Google Translate este probabil cel mai bun pariu pentru acest gen de lucruri. Poate traduce peste 100 de limbi online si peste 50 de limbi offline (prin tastare). De asemenea, veti primi traduceri ale camerei, traducere de conversatie in doua sensuri si cateva lucruri suplimentare. Chiar vine cu definitii si functionalitate caiet de fraze. Acesta este cel pe care il recomandam mai intai tuturor. Cei care doresc si mai multe lucruri pot adauga inca una din aceste aplicatii la mix. Cu toate acestea, Google Translate este unde se afla. De asemenea, este gratuita fara anunturi sau achizitii in aplicatie.
Pur si simplu invatati limba romana
Pret: Gratuit / Pana la 40 de lei
Pur si simplu invatati limba romana este o aplicatie decenta pentru caieturi de expresii. Versiunea gratuita are peste 300 de fraze. Evident, versiunea pro adauga mai multe. Aplicatia include, de asemenea, pronuntii audio, un sistem de marcare si puteti reda audio mai lent pentru a obtine cu adevarat inflexiunile. Exista, de asemenea, cateva jocuri de memorare pentru practica. Nu va va invata intreaga limba. Cu toate acestea, ar trebui sa faca suficient de bine pentru o vacanta sau o calatorie de afaceri. Este unul dintre dictionarele mai bune din engleza in romana pentru Android.
Bonus: aplicatii de invatare a limbii romane
Pret: gratuit / variaza
Aplicatiile de invatare a limbii sunt un pas mai departe decat toate celelalte aplicatii de aici. Acest lucru se datoreaza faptului ca obiectivul lor este sa va invete o cu totul alta abilitate in loc sa va atrageti. Astfel, va puteti astepta si mai multe resurse intr-o aplicatie care invata limba romana. Aceasta include caiete de fraze, un dictionar, jocuri de memorare, planuri de lectii si toate acestea. Daca calatoriti frecvent in Romania, ar putea merita sa parcurgeti kilometrul complet si sa invatati doar intreaga limba. Va recomandam Memrise daca aveti bani de cheltuit sau Duolingo daca nu.
Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?