3 site-uri din Romania care ajuta clientii cu informatii utile despre produsele si serviciile oferite
7/7020
calendar_month 23 Mai 2016, 14:41
De la an la an, afacerile online din Romania se dezvolta intr-un ritm din ce in ce mai alert si apar tot mai multe companii care incearca sa gaseasca “reteta” succesului in materie de cumparaturi pe internet. Indiferent de domeniul de activitate sau aria de desfasurare a business-ului, reprezentantii acestora profita din plin de avantajele oferite de shopping-ul online.

Cu toate acestea, desi exista nenumarate firme, sunt putine cele care vin in ajutorul clientilor cu informatii utile, cat mai exacte, recomandari si consultanta in ceea ce priveste produsele puse la dispozitie. De aceea, iti prezentam trei site-uri care se remarca datorita faptului ca ofera toate detaliile de care oamenii au nevoie inainte de a face o achizitie sau de a apela la serviciile respective.

AutoAtu - Acest magazin online pune la dispozitie o gama foarte variata de piese auto si accesorii pentru toate tipurile de autovehicule, de la Dacia, Peugeot, Golf, Renault, Citroen sau Opel, pana la Toyota, Volkswagen, Audi, BMW si Mercedes. Pe AutoAtu.ro gasesti caseta directie pentru Golf 4, amortizoare, baterii auto, kituri de distributie, precum si sute de produse universale ca: uleiuri, lichid de frana, covorase din cauciuc, antigel ori capace. Cei care comanda articole pe site-ul oficial AutoAtu beneficiaza de sprijinul unor specialisti cu experienta in domeniul auto, acestia venind cu raspunsuri la toate nelamuririle clientilor si cu solutii astfel incat acestia sa gaseasca cel mai bun pret. In plus, AutoAtu a pregatit zeci de articole interesante pe blogul sau despre teme folositoare si utile in viata de zi cu zi.

ElectraInstal - In cazul acestei companii, experienta isi spune cuvantul in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Avand ca principale activitati distributia si montarea de interfoane si videointerfoane de tipul “blocuri sistem digital duplex si semiduplex” si “vile sistem digital duplex”, ElectraInstal vine in ajutorul clientilor cu detalii importante despre fiecare produs in parte. Pentru ca persoanele care ajung pe site sa stie exact ce cumpara, sunt oferite amanunte atat despre design-ul produselor, cat si despre caracteristicile si functiile lor. Fie ca e vorba despre un videointerfon Electra,un interfon sau dispozitive de control acces, amortizoare hidraulice, taguri de proximitate ori cartele optice, toate acestea au la baza tehnologie de ultima generatie si sunt realizate din componente de top.

Camelia Drascineanu - Cabinetul individual de psihologie Camelia Dracsineanu din Bucurestiare pus la punct un site foarte bine structurat, in cadrul caruia sunt disponibile informatii esentiale despre principalele probleme de ordin psihologic ale oamenilor, precum si despre metodele de tratament si tehnicile prin care pot fi eliminate aceste afectiuni. Astfel, Camelia Dracsineanu ofera terapie individuala, pentru cuplurile care intampina dificultati de comunicare, pentru familiile in care lipseste armonia, precum si pentru copiii si adolescentii care au nevoie de ajutor pentru a avea mai multa incredere in ei.