3 site-uri de interes pentru parintii-antreprenori
7/7055
calendar_month 16 Nov 2016, 11:02
„Meseria” de parinte este si asa una grea, desi, fara doar si poate, plina de satisfactii. Dar cat de dificila poate fi, de fapt, aceasta meserie atunci cand parintii au in grija si bunul mers al unei afaceri?

Responsabilitatatile parintilor-antreprenori sunt numeroase si deloc usoare. Pentru a simplifica, insa, o mica parte din viata acestora, propunem trei site-uri de mare ajutor pentru cei care isi impart timpul intre copii si afacerea personala:

CIEL.ro

Gestiunea si contabilitatea afacerii sunt esentiale pentru orice antreprenor care vrea sa faca lucrurile ca la carte. CIEL.ro este site-ul companiei CIEL Romania, prima companie din tara care ofera solutii software in domeniul financiar contabil de mai bine de 25 de ani. CIEL pune la dispozitia antreprenorilor servicii si programe complete si complexe pentru gestiunea afacerii, fie ca vorbim despre contabilitate, gestiune, salarii si imobilizari, fie despre audit si revizuire.

Pentru a satisface toate nevoile clientilor sai, CIEL a adaptat oferta cerintei de piata, oferind, astfel, trei game de produse: CIEL Simplu, CIEL Standard si CIEL Professional. CIEL Simplu pentru gestiunea stocurilor si nu numai, se adreseaza antreprenorilor si firmelor mici, aflate la inceput, iar modulele sale de contabilitate, gestiune, imobilizari si productie pot fi accesate gratuit. CIEL Standard este dedicat firmelor mici si mijlocii ale caror nevoi implica management financiar-contabil integrat, dar si firmelor care vor cheltuieli mai mici, in timp ce CIEL Professional este un modul important pentru multinationale, pentru companii cu cifre mari de afaceri si pentru firmele de contabilitate. In cazul modulului din urma, clientii au posibilitatea de a-si personaliza aplicatiile.Dispotrading.ro

Orice antreprenor trebuie sa aiba in vedere siguranta sa, dar si pe a angajatilor sai, carora trebuie sa le ofere conditii de munca impecabile, in cele mai mici detalii. Vorbim, de aceasta data, despre curatenia spatiului de lucru. La Dispo Trading, o firma ce importa si comercializeaza produse de unica folosinta, echipamente de protectie, uniforme si costume medicale ieftine online la pret accesibil, se gasesc produse profesionale de curatenie pentru firme, companii si institutii.

Pe Dispotrading.ro exista o multime de produse de calitate, la pret de producator, care se adreseaza mai multor domenii, fie ca vorbim despre cel medical, cel al constructiilor, despre domeniul cosmetic sau despre domeniul service-urilor auto s.a.

Preturile acestora sunt extrem de avantajoase, iar calitatea lor este sustinuta fie de marca sub care sunt produse, Missena, inregistrata la OSIM, fie de certificatele CE si alte certificari de calitate si conformitate.


Bravissimo.ro


Cat timp parintii isi dedica timpul afacerii familiei, cei mici se pot bucura de o activitate extracurriculara artistica. Fie ca vorbim despre cursuri de pian, de dans, de vioara, de actorie, de canto sau despre cursuri de chitara la Bravissimo Art School, micutii se vor distra cu singuranta in timp ce parintii lor muncesc. Pe langa distractia garantata, spre multumirea celor mici, dar si a parintilor, copiii au garantia unei dezvoltari armonioase, precum si alte beneficii.Este deja stiut faptul ca un curs extracurricular poate face minuni in ceea ce priveste increderea copiilor in propria persoana, in dobandirea unui caracter disciplinar si in dobandirea unei puteri de concentrare mult mai mari. Cursurile, despre care se pot afla mai multe pe site-ul scolii artistice, Bravissimo.ro, au, asadar, o influenta pozitiva in viata micutilor.