3 site-uri de ajutor pentru business-ul tau
7/7088
calendar_month 27 Feb 2017, 15:03
In special antreprenorii cunosc faptul ca o afacere are nevoie de foarte multe resurse pentru a fi pusa in miscare si de si mai multe ca sa functioneze in parametri profitabili. Daca faci parte dincategoria celor care se afla la conducerea unei firme, sau esti pe punctul de a porni un business, iata care sunt cele trei site-uri pe care sa le ai in vedere, pentru diverse scopuri:

Credite pentru finantare

De-a lungul dezvoltarii unui business poti intampina situatii in care sa ai nevoie de o mana de ajutor in ceea ce priveste partea financiara. In acest scop, bancile au creat diverse credite pentru finantare, concepute personalizat, in functie de necesitatile afacerii tale. Acestea pot fi folosite si pentru start-up-uri, ca o suma initiala care sa te ajute sa pui afacerea pe picioare.

Pentru investitiile mai mici, sau pentru cheltuielile urgente poti chiar sa apelezi la un credit rapid. Numeroase institutii financiare non-bancare (IFN-uri) acorda credite doar cu buletinul, in limita a cateva mii de lei. Extrasimplu ofera credite rapide in limita a 2.000 de lei, in rate fixe si cu dobanda calculata in functie de timpul de rambursare si de suma imprumutata.

O echipa de curatenie

In orice sediu de companie, curatenia este un aspect pe care se pune mare pret. Un mediu de lucru curat constituie la realizarea unui climat placut pentru angajati si contribuie la formarea unei opinii pozitive din partea clientilor. De aceea, anagajeaza personal care sa se ocupe strict de ordinea si curatenia din birouri si din grupurile sanitare si care sa foloseasca produse de curatenie speciale.
Este recomandat sa nu lasi asta in grija angajatilor tocmai pentru ca probabil ca nu se vor ocupa asa cum trebuie de curatenia din birouri, din lipsa de timp sau din alte motive.
Dispotrading ofera o gama foarte extinsa de produse si echipamente de curatenie, pentru persoanele juridice.

Materiale promotionale

Ca afacerea sa prospere, primul pas este sa afle de ea cat mai multi oameni, iar acest lucru este posibil doar prin promovare. Publicitatea prin afise, flyere si bannere roll-up este inca foarte eficienta, motiv pentru care este folosita de foarte multe companii mari. Headprint este site-ul pe care trebuie sa-l accesezi atunci cand ai nevoie de materiale promotionale si de diverse obiecte personalizate, care sa te ajute sa-ti faci cunoscuta firma, alaturi de gama de produse sau servicii disponibile.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?