3 site-uri de ajutor pentru business-ul tau
7/7085
calendar_month 20 Feb 2017, 13:56
Orice start-up are la baza o idee buna si un antreprenor determinat. Insa, fara o echipa de oameni care sa aiba ca tel comun succesul afacerii, dar si alte tool-uri ajutatoare, business-ul nu se poate dezvolta, riscand sa devina o investitie pierduta. Iata care sunt trei dintre site-urile pe care sa le ai in vedere, pentru consolidarea afacerii tale:

Koding - ogama diversa de servicii IT

Intr-o lume dominata de tehnologie, munca umana este inlocuita sau eficientizata de gadgeturi, prin intermediul a numeroase aplicatii sau programe. In dezvoltarea unei afaceri aceste softuri joaca un rol extrem de important, deoarece ajuta la atingerea scopurilor companiei si la gestionarea si masurarea productivitatii eforturilor sale. In intampinarea acestor nevoi vin serviciile oferite de Koding. De ce sa apelezi la o astfel de firma care sa iti ofere solutii de IT? In primul rand, pentru ca beneficiezi de pachete integrate de software si hardware, personalizate in functie de nevoile afacerii tale. De asemenea, colaborarea cu Koding iti ofera beneficii pe termen lung, care ofera sustinere pentru cresterea companiei tale. In plus, poti opta pentru anumite software-uri de business ale vendorilor globali. Solicita o solutie de IT de la specialistii in domeniu din echipa Koding.

Academia de traduceri - traduceri autorizate


Pentru traducerea documentelor, este nevoie de un birou autorizat sa ofere astfel de servicii. Academia de Traduceri este formata dintr-o echipa cu o experienta de peste 11 ani in domeniu. Exista mai mult de 340 de oameni care se ocupa de traducerea si adaptarea perfecta a textelor actelor oficiale, in orice limba ai avea nevoie. Daca iti faci cumva griji ca anumiti termeni specifici nisei in care se incadreaza afacerea ta pot fi transpusi gresit intr-o alta limba, Academia de Traduceri garanteaza respectarea preferintelor legate de terminologie, la fel ca si a realizarii traducerilor intr-o forma care sa pastreze informatia nedeteriorata.

Aceste servicii se adreseaza antreprenorilor din toata tara, deoarece se primesc comenzi din orice localitate a Romaniei si chiar si din strainatate. Livrarea documentelor se face prin intermediul firmelor de curierat national si international, iar plata se realizeaza prin e-banking.

Debonaire - cosuri cadou corporate

Sarbatoreste reusitele importante ale firmei, rasplatind eforturile angajatilor, oferindu-le cosuri cadou. In semn de respect, alege un cadou de acest tip si pentru partnerii de business. Nici macar nu este nevoie sa mergi in magazine, ci poti comanda direct de la birou de la Debonaire.ro.

In aceasta primavara, sarbatorile specifice au ajuns si pe site-ul celor de la Debonaire, asa ca au creat colectii speciale, dedicate fiecarei zi in parte: Pentru 1 Martie, 8 Martie si pentru Paste asa ca ai de unde sa alegi. Preturile sunt foarte accesibila, asa ca vei fi si mai motivat sa daruiesti. Toate cosurile sunt personalizate prin includerea de felicitari sau carduri promotionale si poti alege chiar si continutul cosului. Primavara aceasta ofera zambete cu Debonaire!


Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?