3 motive pentru achizitia unui laptop refurbished
7/7038
calendar_month 30 Aug 2016, 09:40
Ai nevoie de un calculator portabil, pentru ca esti mai tot timpul pe drumuri sau pentru ca vrei sa ai cu tine un notebook cand pleci in concediu sau cand mergi in weekend undeva? Un laptop refurbished este o alegere pe care o poti face oricand.

Oferte de laptop refurbished gasesti mai ales online

Un astfel de notebook este foarte usor de cumparat, caci online sunt foarte multe oferte la care poti apela. Nu trebuie decat sa dai cautare pe internet si atunci vor incepe sa curga ofertele de laptopuri!Garantie de doi-trei ani

Cand cumperi astfel de produse, este bine ca ele sa aiba garantie. De cele mai multe ori, aceasta este de doi-trei ani de zile. Este o perioada in care vei putea sa duci notebook-ul la service-urile autorizate ale producatorilor, fara sa plaesti reparatia.
Daca iti vei lua online laptopuri refurbished trebuie sa stii ca, de cele mai multe ori, livrarea se face in 24 de ore, insa poate sa dureze si mai mult. In functie de site-ul de pe care cumperi produsul, exista si varianta de a returna produsul, daca nu iti convine. Insa returnarea trebuie facuta intr-o anumita perioada de timp, ca sa fie si valabila.
Aceste laptopuri functioneaza perfect, au si programul de rulare inclus, de la windows 7 pana la windows 10. In perioadele de reduceri pot fi gasite la super preturi, ceea ce inseamna ca reducerile facute sunt unele considerabile.

Un laptop refurbished este bine testat

Un astfel de laptop refurbished este foarte bine verificat inainte de a fi pus la vanzare, astfel incat noul proprietar sa nu aiba probleme cu el. In functie de marca, se bucura de multe functii exceptionale si chiar accesorii. Poate sa fie vorba despre o tastatura wireless sau chiar despre o tastatura luminata, astfel incat sa nu ai probleme cand tastezi pe timpul noptii si sa iti fie usor sa lucrezi. Sunt notebook-uri usoare, care nu cantaresc mult, ceea ce inseamna ca le poti lua la birou chiar si atunci cand nu mergi cu masina personala, ci cu metroul sau cu autobuzul. Atunci cand cumperi un laptop este foarte indicat sa achizitionezi si o geanta pentru acesta, ca sa il pastrezi cat mai bine. Ca sa dureze, un laptop trebuie sa fie curatat regulat de praf si alte impuritati si trebuie sa fie ferit de lovituri. Nu trebuie niciodata depozitat in locuri unde este o umezeala prea mare sau unde temperaturile sunt foarte ridicate, ca sa nu se strice inainte de termen.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?