3 modalitati eficiente de finantare pentru afacerile mici
8/8020
calendar_month 04 Mai 2022, 16:57
Atunci cand esti antreprenor, cu siguranta unul dintre obiectivele tale este dezvoltarea continua a afacerii tale. Pentru asta, este foarte important sa tii pasul cu noile trenduri si tehnologii, astfel incat sa fii mereu cu un pas inaintea competitorilor tai si pentru a le satisface clientilor toate nevoile. Pentru ca dezvoltarea unei afaceri este imposibila fara investirea unei anumite sume de bani, ca antreprenor trebuie sa cunosti toate modalitatile eficiente de a-ti finanta afacerea pentru a-i putea asigura o dezvoltare in timp.

1. Creditul fara garantii

Un credit IMM fara garantiireprezinta una dintre cele mai rapide si flexibile solutii pentru finantarea unei afaceri mici si mijlocii. Accesand un astfel de credit poti obtine pana la 120.000 de lei, bani pe care ii poti folosi atat pentru mici investitii pe care le consideri necesare pentru dezvoltarea afacerii tale, cat si pentru finantarea nevoii de capital de lucru. Astfel, fie ca iti doresti sa investesti in achizitia de noi tehnologii pentru dezvoltarea proceselor interne, fie folosesti banii obtinuti prin credit pentru a-ti finanta nevoia de capital de lucru, un credit fara garantii poate fi un real ajutor pentru tine si afacerea ta.
Cele mai mari beneficii ale unui credit fara garantii pentru afacerile mici si mijlocii sunt:


  • Rapiditatea procesului de aprobare;


  • Consultanta pe tot parcursul procesului de aprobare, astfel ca te asiguri ca faci cea mai buna alegere pentru afacerea ta;


  • Accesarea fondurilor fara garantii materiale;


  • Graficul de rambursare flexibil pentru a se potrivi specificului afacerii tale.2. Creditul de investitii

Un credit de investitii reprezinta accesarea unor fonduri pe termen mediu si lung de catre o afacere. Cu ajutorul acestor fonduri, un antreprenor isi poate dezvolta afacerea prin imbunatatirea produselor sau serviciilor pe care le ofera clientilor sai.
Pentru a obtine un astfel de credit, antreprenorul trebuie sa pregateasca un proiect amanuntit care va sta la baza aprobarii creditului de investitii. Valoarea investitiei si a banilor care pot fi accesati prin intermediul unui astfel de credit se calculeaza in functie de gradul de fezabilitate a proiectului si de capacitatea sa de a aduce beneficii viitoare pe termen lung afacerii.
Principalele beneficii ale unui credit de investitii sunt:


  • Flexibilitatea ratelor si a dobanzilor care pot fi ajustate in functie de nevoile afacerii tale;


  • Posibilitatea utilizarii fondurilor obtinute in scopuri multiple;


  • Consultanta profesionala pe tot parcursul procesului de aprobare a creditului.3. Creditul online pentru afaceri mici si mijlocii

Un credit online pentru afacerile IMM reprezinta o modalitate rapida de a accesa o finantare de pana la 95.000 de lei, cu o perioada de creditare de pana la 24 de luni. Acest credit poate fi obtinut indiferent de stadiul de dezvoltare in care se afla o afacere si se poate aproba in 24 de ore, daca apelezi la o platforma bancara online, iar plata se poate efectua in rate egale.
Cele mai importante beneficii ale unui credit online pentru afaceri IMM sunt:


  • Rapiditatea procesului de aprobare;


  • Generarea de valoare adaugata afacerii;


  • Documentatia redusa pentru accesarea fondurilor.


Pentru a atinge fiecare obiectiv pe care il ai pentru dezvoltarea afacerii tale, este important sa apelezi la o finantare care se potriveste profilului afacerii, activitatii desfasurate si stadiului de dezvoltare in care se afla. Pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere pentru afacerea ta, poti sa apelezi la un consultant bancar care iti poate oferi suport pe tot parcursul procesului de obtinere a finantarii.
Fie ca decizi sa apelezi la un credit fara garantii, un credit de investitii sau un credit online potrivit afacerilor mici si mijlocii, cu siguranta afacerea ta va cunoaste o dezvoltare care te va duce cu cel putin un pas inaintea competitorilor tai.sursa foto: freepik.com