3 elemente vitale pentru succesul noilor companii
7/7110
calendar_month 13 Apr 2017, 10:26
3 elemente vitale pentru succesul noilor companii

Procesul de infiintare a unei noi companii poate fi complex si anevoios. O persoana trebuie sa treaca peste multe obstacole pana ajunge sa aiba afacerea de vis, asa ca orice lucru care iti poate usura munca este bine venit. Cu toate acestea, acum exista pe piata companii care se pot ocupa de anumite sectoare din activitatea ta, pentru a te lasa pe tine sa te concentrezi pe ce este cu adevarat important. Pentru a fi competitiv, trebuie sa tii cont de nevoile companiei tale si sa iei decizii in consecinta. Aceste sunt cateva elemente de care trebuie sa tii cont pentru a asigura succesul noii tale afaceri.
Sursa foto: https://pixabay.com/en/business-innovation-money-icon-561387/

Mareste gradul de vizibilitate al companiei tale

In ziua de astazi poate fi greu sa-ti diferentiezi afacerea de alte companii similare. Multi antreprenori nou patrunsi pe piata pot fi descurajati de numarul imens de companii sugerate de google pentru acelasi sector de activitate pe care opereaza si ei. In aceste conditii pare aproape imposibil sa iesi in relief fata de ceilalti, chiar si atunci cand oferi servicii superioare. Este foarte usor sa ne lasam hipnotizati de oportunitatile de publicitate oferite de internet, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca inca se mai poate face si publicitate offline.

Din cauza popularitatii mediilor precum internetul si televiziunea, preturile publicitatii outdoor au scazut considerabil in ultimii ani. Pentru companiile mici aceasta este una dintre cele mai bune modalitati pentru a se face cunoscuti, mai ales la nivel local. Ca sa nu mai spunem ca pentru unele afaceri internetul nici macar nu este cea mai buna cale de promovare. In fuctie de domeniul de activitate al companiei tale si de aria geografica pe care serviciile tale o acopera, bannerele roll up sau afisele s-ar putea sa atinga mai multe persoane care fac parte din publicut tau tinta.

Opteaza pentru un suport IT de calitate

In zilele noastre chiar si o afacere mica are nevoie de o platforma IT solida, ca sa nu mai vorbim de cele mari. Ea poate fi folosita pentru a gestiona tranzactiile online sau pentru a organiza munca angajatilor tai. Desi instalarea unei platforme online poate fi destul de costisitoare la inceput, vei economisi mult mai multi bani pe parcurs. De exemplu, daca apelezi la serviciile online oferite de o companie nu va mai trebui sa platesti un om specializat care sa se ocupe de acest lucru. In plus, ei iti pot oferi pachete de aplicatii software si hardware croite dupa nevoile companiei tale. In felul acesta, nu platesti pentru lucruri de care nu ai nevoie si ai arte de asistenta IT 24/7. Este bine sa implementezi platforma online in momentul in care incepi afacerea pentru ca e mai dificil sa integrezi sistemul pe parcurs. In plus, economisesti mai multi bani in felul acesta.

Gestioneaza contabilitatea in mod inteligent

Contabilitatea si gestiunea comerciala sunt elemente cheie ale ficarei afaceri, indiferent de domeniul de activitate. De multe ori, aceasta parte vitala a procesului economic consuma mult timp si resurse. La inceput de drum, toata gestiunea comerciala poate fi facuta de o singura persoana, dar pe masura ce afacerea ta se va dezvolta, acest lucru nu va mai fi posibil. Totusi, asta nu inseamna ca ai nevoie de un departament intreg. Poti opta pentru serviciile unei companii care sa iti puna la dispozitie o platforma de gestiune a afacerii. Printre serviciile pentru care poti opta se numara contabilitatea firmei, audit si revizuire comerciala, program gestiune salarii si imobilizari. In acest motd tu te poti concentra pe cresterea afacerii tale fara sa-ti bati caput cu procesul contabil. In plus, un serviciu automatizat te ajuta sa economisesti bani, nefiind nevoie de un departament contabil cu zeci de angajati.