hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  10 costume "techie" pentru Halloween (Video si Foto)

10 costume "techie" pentru Halloween (Video si Foto)

calendar_month 30 Oct 2012, 15:45
Daca te-a prins "vraja" sarbatorii Halloween-ului, iata cateva solutii pentru costume ceva mai deoosebite. HIT.ro iti propune 10 costume "techie" pentru Halloween, care nu sunt doar inspirate din tehnologie, sunt asistate de tehnologie, sunt interactive si oarecum accesibile.
1. Gaura din stomac
Vrei efecte speciale la purtator? Un pasionat de tehnologie a realizat un costum artizanal care-i ajuta pe cei din jur sa vada prin tine!

Secretul costumului tine de combinatia unei camere digitale in spate cu un DVD player frontal care prezinta imaginile din spatele tau. Sperietura poate ca nu dureaza mult, dar efectul este cu adevarat impresionant.

2. MeKeVoRka
Combinatia de lumini LED si un amplificator ce modifica vocea te poate transforma intr-un personaj SF de Halloween.

Costumul de MeKeVoRka artizanal a fost realizat folosind un microfon, un amplificator de 20W si un EL sequencer.

3. Cap de robot cu iPhone
Aplicatia MouthOff sta la baza acestei idei de costum, dar pentru a folosi iPhone-ul in modul cel mai amuzat, iti poti face chiar un cap de robot.

Cu putin carton si staniol poti crea masca perfecta de Halloween, in timp ce iPhone-ul poate fi o gura artificiala.

4. Meduza luminoasa
Dintr-un castron si lumini LED, poti crea si tu o meduza unica, pe care o poti purta pe cap de Halloween ca aparatoare impotriva spiritelor rele.

Vezi ghidul complet de constructie al cascai-meduza de Halloween.

5. Costum iluminat Tron
Ca sa devii personaj al filmului Tron de Halloween ai nevoie tot de cabluri LED, alaturi de o tinuta complet neagra.

Alege culoarea preferata de LED-uri sau opteaza pentru albastru si construieste-ti si tu un costum Tron, urmand instructiunile detaliate.

6. Camera DSLR
Poti sa te imbraci de Halloween ca o camera DSLR, dar poti face si poze cu ajutorul costumului?

Un pasionat de tehnologie si-a ascuns o camera DSLR in costum si a conectat-o la butonul costumui pentru a captura reactia tuturor celor impresionati de ingeniozitatea sa.

7. Masca Deadmau5
Capetele de Deadmau5 purtate de producatorul si DJ-ul canadian nu sunt o noutate, dar nu vei vedea unul mai bine realizat.

Cu 300 LED-uri si un ventilator pentru racire, masca luminoasa a fost finalizata in peste 40 de ore de lucru.

8. Costum de R2-D2
Robotul din Star Wars nu este o idee tocmai buna pentru o costumatie de Halloween pentru adulti, dar poate fi alegerea perfecta pentru un copil.

Micutul fan Razboiul Stelelor poate gasi online si sunetele facute de robot, ce pot fi apoi puse pe un iPod si trimise wireless catre difuzorul integrat in costum.

9. Pac-Man
Costumele de Pac-Man sunt o traditie de Halloween inca din anii '80, dar ai mai vazut un costum functional pe care chiar poti sa joci Pac-Man?

Secretul costumului este un laptop conectat la un controller arcade alaturi de... multa munca si pricepere. Instructiuni de construire.

10. SIM
Pasionatii jocurilor SIMS se pot transforma de Halloween in personajele pe care le ingrijesc. Cu putina experienta de electrician si cu cateva LED-uri si baterii, poti obtine romboidul verde din SIMS.

Accesoriul este insa recomandat pentru a fi purtat doar noaptea, cand lumineaza mai puternic. Daca vrei sa devii un SIM de Halloween, citeste instructiunile detaliate.
Sursa: Dvice