hit.ro  »  Altceva  »  Marketing Online  »  Solutiile AI Aqurate, integrate in platforma de eCommerce MerchantPro

Solutiile AI Aqurate, integrate in platforma de eCommerce MerchantPro

calendar_month 22 Mar 2023, 12:17
• Aqurate Personalize creste veniturile din eCommerce cu pana la 30%, prin recomandarile personalizate de produse generate cu AI
Aqurate, platforma SaaS bazata pe inteligenta artificiala care creste conversiile din eCommerce prin interpretarea automatizata a datelor, este de acum integrata in MerchantPro, cea mai populara solutie de eCommerce din Romania, dezvoltata de ShopMania Net.
„Am pornit de la ideea de a eficientiza fiecare vizita pe site-urile eCommerce, prin afisarea automatizata pe baza Inteligentei Artificiale (AI) a recomandarilor de produse, axate pe comportamentul fiecarui vizitator. Cum costul de achizitie a clientilor este din ce in ce mai mare pentru magazinele online, le venim in ajutor cu acest serviciu / aceasta solutie, pentru a le ajuta sa fie cat mai profitabile. Eficienta produsului nostru a fost demonstrata si de finantarea de succes din 2022, dar si de adoptia tot mai crescuta, in randul magazinelor online. Prin integrarea cu MerchantPro, platforma esentiala pentru eCommerce-ul romanesc, facem un pas natural in strategia noastra de a ajunge mai aproape de afacerile online si de a fi si mai usor de accesat”, declara Vlad Marincas, CEO si cofondator, Aqurate.
MerchantPro este cea mai populara solutie SaaS de eCommerce din Romania. Cu peste 15 ani de experienta, platforma a facut zona de eCommerce tot mai accesibila si permite oricarui comerciant sa dezvolte o afacere online stabila si eficienta.
Prin colaborarea Aqurate cu MerchantPro, magazinele online au acces la o integrare rapida, cu un singur click, cu Aqurate Personalize – motorul eficient de recomandari de produse bazat pe inteligenta artificiala.
Aqurate Personalize creste veniturile din eCommerce cu pana la 30%, prin recomandarile de produse generate cu AI, personalizate fiecarui vizitator al site-urilor. Serviciul creste atat rata de conversie din eCommerce, cat si valoarea medie a comenzii.
Prin folosirea Aqurate in platforma MerchantPro, utilizatorii pot activa variate tipuri de recomandari de produse, ce pot fi afisate pe pagina de produs sau in pagina cosului de cumparaturi, pentru a le oferi vizitatorilor o experienta personalizata de achizitii online. De asemenea, utilizatorii pot folosi recomandarile de produse pentru a-si personaliza mesajele din newsletter, pentru o mai buna retentie a clientilor. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?