hit.ro  »  Stiri  »  Marketing Online  »  Sa intelegem cum functioneaza algoritmul EdgeRank-ul de la Facebook (Infografic)

Sa intelegem cum functioneaza algoritmul EdgeRank-ul de la Facebook (Infografic)

calendar_month 30 Iul 2014, 16:00
Toata lumea isi doreste sa afle cum functioneaza algoritmul EdgeRank care este atat de puternic si totusi atat de neinteles.
Dar este de datoria marketerilor sa-si dea seama cum functioneaza, din moment ce comScore a raportat ca 40% din timpul petrecut pe Facebook este in News Feed si doar 12% stau pe pagina de profil sau pe paginile de brand. Deci care ar fi factorii pe care ii ia in consideratie Facebook cand decide ce continut din ceea ce distribuiti apare in News Feed-ul utilizatorului?

Un nou infografic de la PostRocket a incercat sa faca lumina in aceasta privinta, ajutandu-ne sa intelegem care sunt exact factorii care contribuie la cum distribuie noutatile din News Feed si cum acestea sunt filtrate si livrate unui anumit client. Infograficul este usor de urmarit si de inteles cu o tema inspirata din ...Batman. Vedeti mai jos explicatia despre impactul pe care il are EdgeRank asupra continutului pe care il postati pe pagina personala de Facebook.
Vedeti infograficul complet pe MailAgent.ro 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?