hit.ro  »  Stiri  »  Marketing Online  »  Platforma MerXu ajuta la dezvoltarea afacerilor pe plan national si international

Platforma MerXu ajuta la dezvoltarea afacerilor pe plan national si international

calendar_month 16 Mai 2022, 10:55
Platforma de comert digital este o platforma online, ce are ca scop principal conectarea furnizorilor si cumparatorilor din diverse industrii regasite în 9 tari din Europa. Platforma online este similara unei piete imense, unde fiecare companie îsi poate vinde produsele si serviciile în alta tara. De asemenea, acelasi sistem functioneaza si invers, antreprenorii si managerii de achizitii, avand posibilitatea achizitionarii diverselor bunuri din diverse tari, ce fac parte din cadrul platformei.

Platforma MerXu - o platforma inovatoare pentru comertul electronic

Platforma MerXu reprezinta o platforma de tranzactionare B2B europeana, ce cuprinde milioane de servicii si produse industriale. Permite tuturor companiilor din noua tari, Lituania, Estonia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia, Germania si Letonia, sa cumpere si sa vanda produse si bunuri online, avand ca principal scop, dezvoltarea afacerilor.
Platforma este dedicata atat companiilor mici si mijlocii, cat si entitatilor mari, astfel încat cu totii sa beneficieze de sansa unei dezvoltari rapide si sigure. Aceasta functioneaza atat în limbile locale, cat si în engleza.
Produsele tranzactionate pot fi efectuate atat direct, cat si prin intermediul anchete unor anchete, iar cumparatorii pot fi conectati în permanenta cu vanzatorii, prin cadrul aplicatiei messenger.

Caror sectoare se adreseaza platforma de tranzactionare digitala?

Platforma de comert digital este conceputa pentru a facilita comertul B2B în regiunea Europei Centrale si de Est. Înregistrati-va pe https://merxu.com/ro/ indiferent de sectorul în care activati, pentru a vinde sau achizitiona produsele aferente nisei de afaceri. Interfata platformei este un clara, usoara si dispune de multiple functii adaptate companiilor si pietei de comert B2B.
În cadrul platformei pot functiona doar companiile, persoanele fizice neavand posibilitatea tranzactionarii diverselor produse regasite în categoriile dedicate.
Platforma se adreseaza în primul rand producatorilor, distribuitorilor si angrosistilor, în calitate de vanzatori, dar si producatorilor, antreprenorilor, subcontractantilor, diverselor companii, magazinelor cu amanuntul, în calitate de cumparatori, din vaste domenii, precum industria constructiilor, HoReCa, agricultura, electrica, sanitara, industria chimica si din otel, precum si cateogrii ce tin de securitate, iluminat, masini, IT sau unelte.

Gama variata de produse si servicii tranzactionate

Produsele si serviciile ce pot fi tranzactionate, fac parte dintr-o selectie larga de categorii industriale. Puteti tranzactiona o gama diversificata de echipamente de birou, echipamente de protectie, echipamente si utilaje industriale, electrice, instalatii sanitare si de încalzire, sisteme de iluminat, produse din sfera IT, materiale de constructie si echipamente aferente, produse chimice si otel si multe altele.
Alegeti orice tip de produse aferent industriei HoReCa de pe https://merxu.com/ro/c/horeca-dc0cff4734a34714a38f2663cea01c28/, tinand cont de criterii bine definite în prealabil. Acelasi lucru poate fi aplicat pentru orice tip de produs din cadrul platformei, întrucat prin simpla navigare, pot fi aflate toate informatiile necesare alegerii produselor potrivite.
Platforma este usor de accesat si de utilizat, punand la dispozitia tuturor celor interesati, produse si servicii într-o gama nelimitata de posibilitati. Produsele pot fi cautate dupa categorie, tip produse sau numarul de identificare (EAN).Beneficiile oferite de utilizarea platformei pentru tranzactii internationale

O astfel de platforma de comert digital ofera utilizatorilor sai numeroase beneficii. În primul rand, usurinta în navigare, este un element extrem de important, chiar si persoanele mai putin pricepute, reusind sa îsi creeze un cont si sa tranzactioneze serviciile dorite.
Posibilitatea alegerii din zeci de furnizori pentru un singur produse, garanteaza fiecarui client articole conform nevoilor, gusturilor si cerintelor.
Fiecare cumparator beneficiaza de garantie de cumparare doar de la furnizori verificati. În momentul înregistrarii, fiecare utilizator este atent verificat, astfel încat sa se asigure un grad înalt de securitate.
Mai mult decat atat, în calitate de clienti, puteti beneficia de livrare gratuita, precum si de un bonus oferit pentru primele achizitii, de pana la 4000 RON.
Prin intermediul functiei messenger dedicate, veti putea intra în contact direct cu furnizorul pentru negocierea pretului, solicitarea anumitor informatii sau stabilirea unor detalii legate de finalizarea comenzii si metodele de livrare. Indiferent ca veti discuta cu un furnizor din Romania sau unul din strainatate, toate mesajele sunt traduse în mod automat în limba materna, depasind orice bariera lingvistica. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?