hit.ro  »  Stiri  »  Marketing Online  »  Cum sa faci sa nu ajungi in SPAM

Cum sa faci sa nu ajungi in SPAM

calendar_month 17 Feb 2014, 13:00
Ne-am gandit sa-ti prezentam o lista cu cateva cuvinte pe care ar fi bine sa le eviti pentru ca email-ul tau sa nu ajunga in SPAM.
Sa concepi un subiect de mail poate fi unul dintre cele mai stresante lucruri in email marketing. Prea scurt? Prea lung? Prea plictisitor? O sa fie sters mailul din cauza asta? O sa deschida clientii mei mailul si o sa-l gaseasca interesant? O sa ajunga la ei sau o sa le intre mailul direct in spam? La o parte din problemele de mai sus incercam sa va raspundem in articolul de azi.

Filtrele SPAM pot fi declansate de o gramada de cuvinte care, folosite anapoda, vor rata inboxul clientilor si pot ateriza direct in casuta de SPAM. Unul dintre cele mai simple lucruri pe care poti sa le faci pentru a evita filtrele SPAM, este sa iti alegi cu grija cuvintele pe care le vei folosi in titlul subiectului mailului. Cuvintele de declansare sunt cunoscute ca provoaca probleme si cresc sansele ca mailul ca cada intr-o capcana SPAM. Evitand aceste cuvinte in subiectul mailului, iti pot creste sansele sa treci de filtrele SPAM.
Aceasta lista nu este general valabila, depinde foarte mult de fiecare filtru in parte (Yahoo, Gmail, Outlook, etc.)
Cititi mai mult despre "Cum sa faci sa nu ajungi in SPAM" pe MailAgent 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?