hit.ro  »  Stiri  »  Marketing Online  »  5 programe care te vor ajuta sa-ti sporesti productivitatea pe retelele sociale

5 programe care te vor ajuta sa-ti sporesti productivitatea pe retelele sociale

calendar_month 24 Iul 2014, 12:30
Una dintre probemele cele mai des intalnite ale oamenilor de marketing este lipsa de timp, implicit si postarile pe relele sociale. Cum sa faceti in asa fel incat sa aveti timp si de business-ul de care trebuie sa va ocupati dar in acelasi timp sa nu neglijati si retelele sociale?
Adevarul este ca marketing-ul pe retelele sociale nu este deloc usor. Necesita timp si angajament pentru a creste canalele sociale, de a crea si share-ui continut de calitate si sa va conectati si cu cei care va urmaresc. Totusi, sunt cateva unelte care va vor ajuta sa faceti o parte din aceasta munca, oferindu-va timp si pentru celelalte activitati. Nu trebuie sa stati in fata calculatorului pentru a posta zilnic pe retelele de socializare.
Incercati unul dintre programele de mai jos pentru a va planifica in avans continutul pe care doriti sa-l distribuiti:
Facebook
Facebook are propriul instrument pentru a programa postarile pe pagina voastra business. Completati postarea pe care doriti sa o distribuiti in zona de status apoi dati click pe iconita cu ceas unde aveti posibilitatea sa va planificati postarea selectand luna si ziua cand veti vrea sa apara.
HootSuite
HootSuite este o platforma de monitorizare a conturilor din social media pe care puteti s-o folositi pentru a urmari update-urile si share-ui continut pe conturile de Facebook, Twitter, LinkedIn si Google+.

Pentru a programa o postare, tastati-o in zona de continut, selecteaza contul retelei pe care vei vrea sa apara apoi seteaza ora si data din calendar.
Cititi mai multe despre "5 programe care te vor ajuta sa-ti sporesti productivitatea pe retelele sociale", pe MailAgent.ro 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?