hit.ro  »  Stiri  »  Marketing Online  »  10 moduri de optimizare a email-urilor pentru atingerea obiectivelor (Infografic)

10 moduri de optimizare a email-urilor pentru atingerea obiectivelor (Infografic)

calendar_month 23 Mai 2014, 16:00
Lasand la o parte disputa din ultimii ani conform careia “email-ul a murit”, credem ca email marketing-ul a ramas prima optiune a marketerilor, in ceea ce priveste strategia de marketing.
Conform Sikich, 70% dintre marketeri considera email-ul ca avand un rol mai mult decat bun pentru ROI si 62% dintre marketerii B2B au in plan sa continue alocarea de fonduri pentru email marketing.
Dar a ramas email-ul una dintre cele mai eficiente moduri de atragere a clientilor sau a devenit un canal suprasaturat si mult prea uzat? In plus, considerand ca marketerii au trimis 838 bilioane de email-uri in 2013, cum puteti fi siguri ca oamenii inca mai deschid si interactioneaza cu email-urile tale?
Infograficul conceput de cei de la Sikich se refera la eficacitatea email marketing-ului in mediul digital actual, precum si 10 sfaturi pentru a va ajuta sa va organizati mai bine strategiile viitoare.
Cititi mai multe despre "10 moduri de optimizare a email-urilor pentru atingerea obiectivelor (Infografic)" pe MailAgent.ro
 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?