Vezi ce-i poate pielea Motanului Incaltat in cel mai nou trailer!
3/3565
calendar_month 24 Iun 2011, 18:09
Antonio Banderas da glas Motanului Incaltat si, pe langa el, mai sunt distribuiti Zach Galifianakis, ca Humpty Alexander Dumpty, fratele lui, totodata cel mai bun prieten devenit rival, Salma Hayek: ea o joaca pe Miss Kitty Softpaws (Labe Moi), care are o atingere de-a dreptul catifelata si, in acelasi timp mortala, Billy Bob Thornton si Amy Sedaris: ei sunt Jack si Jill, doi proscrisi, aflati in posesia boabelor magice de fasole, din care pot creste mladite pana la nori, exact tinutul unde se afla Gasca si ouale ei de aur.
Va veti alatura aventurii acestor personaje la sfarsitul acestui an, odata cu premiera filmului in Romania. Pana atunci, urmariti cel mai nou trailer Puss in Boots, cu dublaj.

Chiar de la inceputul filmului aflam ca Puss in Boots este un motan proscris: e in afara legii, fuge din oras in oras, in cautarea potului cel mare. Si tot acum vedem ca i se da ocazia pe care o cauta. Infricosatorii Jack si Jill au pus mana pe boabele magice de fasole. Dar pe urma lor este si Kitty, un personaj pe masura Motanului.
Desi veti vedea ca Motanul e mic de statura, vocea i se potriveste nu cu forma lui, ci cu temperamentul. Adica atunci cand se va vedea in oglinda, ramane surprins ca e o pisica. Cert e ca este mai mare decat pisica obisnuita si are o inima mare, dar e si un dracusor in acelasi timp. Povestea lui incepe cu mult timp inainte sa-l intalneasca pe Shrek.
Sursa: Cinemagia