Unele scene din The Avengers au fost filmate cu un iPhone (Video)
calendar_month 24 Oct 2011, 12:37
Tehnologia digitala acapareaza din ce in ce mai mult productia cinematografica (si nu numai) iar un exemplu recent este dat chiar de un film-vedeta ai carui fani ii asteapta cu nerabdare lansarea. Potrivit site-ului Cinemagia.ro, unele scene din The Avengers au fost filmate cu un iPhone.

Informatia a fost dezvaluita de Seamus McGarvey, directorul de imagine al peliculei, intr-un interviu acordat unui post TV irlandez. El a explicat folosirea respectivului echipamentm ultimedia la filmari si a tinut sa precizeze ca scene filmate cu acesta se regasesc si in trailer-ul recent lansat al peliculei.

"Ceea ce este interesant in fotografie sau in cinematografie este faptul ca trebuie sa iei fiecare decizie in functie de mediul de lucru. La The Avengers, am tras cateva scene cu iPhone-ul si ele sunt acum in film. De fapt, sunt chiar in trailer", a spus McGarvey.

"Sunt de acord ca uneori nu exista alternativa si trebuie sa te multumesti in a folosi ceva mai ieftin, si chiar daca esti limitat de context, tot ai posibilitatea de a lua decizii ferme ce isi vor pune amprenta asupra aspectului filmului", a continuat acesta.

Directorul de imagine al peliculei regizate de Joss Whedon nu a precizat insa si scenele in cauza. Incearca sa le ghicesti din trailer: