Samsung anunta parteneriatul cu Warner Bros. Pictures pentru lansarea noului film BARBIE
3/35111
calendar_month 21 Iul 2023, 18:18

Vara aceasta, Samsung va sarbatori lansarea noului film Warner Bros. Pictures, BARBIE, ruland trailerul filmului in varianta 8K in magazinele sale, dar si prin proiectul BARBIE SmartThings DreamHouse de pe samsung.com

Lansarea BARBIE se anunta a fi unul dintre cele mai importante momente culturale ale anului si astazi, Samsung Electronics Co, Ltd anunta parteneriatul sau cu Warner Bros. Pictures inainte de lansarea filmului. Colaborarea exclusiva consta intr-o activare globala in magazine si o activare digitala europeana: BARBIE SmartThings DreamHouse. Campania va fi lansata in doua etape, in acest sezon estival, incepand cu activarea globala in magazine din intreaga lume.

In asteptarea lansarii oficiale pe marile ecrane, cumparatorii din magazinele din intreaga lume vor putea savura trailerul oficial al filmului BARBIE in format spectaculos 8K direct pe televizoarele din magazinele Samsung. Aceasta lansare, care face parte dintr-o colaborare mult mai ampla intre Samsung si Warner Bros. Pictures pentru continut 8K, reprezinta un pas in plus in domeniul continutului 8K si va demonstra performantele Samsung Neo QLED 8K. Acest lucru se petrece intr-un moment de mare entuziasm pentru consumatori din intreaga lume care isi doresc sa vizioneze filme la calitate cinematografica chiar inainte de lansarea lor oficiala.

In plus, lansarea in Europa pe 10 iulie 2023 a BARBIE SmartThings DreamHouse de pe www.samsung.com a adus la viata lumea plina de culoare a lui BARBIE prin scenarii de zi cu zi, cu ajutorul tehnologiei Samsung SmartThings. Aplicatia conecteaza fara probleme dispozitivele si electrocasnicele din casa si reprezinta unul dintre cele mai mari ecosisteme deschise de dispozitive conectate, cu peste 150 de milioane de utilizatori in intreaga lume. Controlandu-se cu o singura aplicatie, un cont Samsung si o conexiune Wi-Fi, SmartThings le da posibilitatea utilizatorilor sa isi personalizeze casele in functie de nevoile lor, permitandu-le sa monitorizeze consumul de energie sau chiar sa creeze atmosfera perfecta pentru organizarea unei petreceri tematice BARBIE, demna de Barbie Land.

BARBIE SmartThings DreamHouse de pe www.samsung.com va prezenta de asemenea un carusel de produse, permitand vizitatorilor sa faca clic pentru a cumpara direct gama de produse prezentate in timp ce exploreaza.

BARBIE SmartThings DreamHouse  poate fi gasita pe www.samsung.com si pe retelele sociale din Europa, oferind fanilor oportunitatea de a face cumparaturi inainte de lansarea filmului in cinematografe pe data de 21 iulie 2023.