Protectia de la Kaspersky in cel mai recent film SF al lui Roland Emmerich, Moonfall
7/7916
calendar_month 02 Feb 2022, 12:55

O companie de securitate cibernetica joaca un rol crucial in protejarea eroilor din Moonfall, in calatoria lor istorica pentru salvarea Pamantului.
Ce-ar fi daca intr-o buna zi, omenirea ar fi amenintata de singurul sau satelit natural – Luna?
Noul film SF, Moonfall, este regizat de renumitul Roland Emmerich si scris de el impreuna cu Harald Kloser si Spenser Cohen. Filmul spune o poveste captivanta in care o forta misterioasa scoate luna de pe orbita si o plaseaza pe o traiectorie de coliziune cu Pamantul, punand in pericol vietile tuturor. Cu doar cateva saptamani pana la impact si la distrugerea totala a lumii, soarta omenirii depinde de un director al NASA, fost astronaut, de fostul sau coleg retras in dizgratie si de un impatimit al teoriilor conspiratiei. Acesti eroi improbabili organizeaza o misiune de ultima ora, aparent imposibila, in spatiu, lasandu-i in urma pe toti cei pe care ii iubesc, doar pentru a afla ca luna noastra nu este ceea ce credem ca este. Filmul Moonfall este distribuit in Romania de Vertical Entertainment din 4 februarie, exclusiv in cinematografe.

In acest film palpitant, eroii Moonfall calatoresc ca sa salveze Pamantul intr-o nava spatiala care fusese retrasa din misiuni, cu sistemele Kaspersky alaturi, pentru a-i proteja in calatoria lor. In fata amenintarilor necunoscute, sistemele Kaspersky asigura functionarea in siguranta a misiunii lor.
„Multumim companiei Kaspersky si tuturor marcilor partenere in film, pentru ca au facut echipa cu noi in realizarea Moonfall. Asteptam cu nerabdare lansarea in cinematografe ca sa impartasim succesul cu toti colaboratorii nostri”, spun producatorul si regizorul Roland Emmerich si scriitorul si producatorul Harald Kloser, intr-o declaratie comuna.
Andrew Winton, Vice President of Global Marketing la Kaspersky, spune despre aceasta colaborare: „Suntem foarte incantati si mandri sa facem parte din filmul vizionar al lui Roland Emmerich, Moonfall. La fel ca in filmul sau, in care protejam misiunea spatiala vitala a eroilor, misiunea noastra, la nivelul companiei, gandindu-ne la viitor este sa construim o lume mai sigura pentru umanitate, al carei viitor nu poate fi imaginat fara progres tehnologic. Prin urmare, este deosebit de important ca dezvoltarea si urmarirea continua a explorarii spatiului sa fie conduse in mod activ de tehnologia avansata. Abia asteptam ca publicul global sa vada acest film epic in cinematografe si sa descopere rolul nostru in calatoria extraordinara a personajelor.”
Puternic sustinator al solutiilor si inovatiilor tehnologice, Kaspersky are o lunga istorie de sprijinire a initiativelor in domeniul stiintelor spatiale. Compania s-a implicat activ in explorarea spatiului prin parteneriatul cu Gagarin Research and Test Cosmonaut Training Center, oferind cursuri speciale de securitate cibernetica pentru cosmonauti si specialistii IT care lucreaza la centru. Kaspersky a sustinut, de asemenea, festivalul Starmus – un eveniment anual care combina stiinta, arta si muzica reunind oameni de stiinta proeminenti, artisti si exploratori ai spatiului pentru a inspira urmatoarea generatie de genii. Kaspersky a colaborat, de asemenea, cu un start-up de curatare a resturilor spatiale pentru a creste gradul de constientizare cu privire la deseurile spatiale si pentru a atrage atentia globala asupra proiectelor tehnologice cu potential mare.
#moonfallDespre Moonfall”

Moonfall este lansat de catre AGC STUDIOS si STREET ENTERTAINMENT, iar in Romania, filmul este distribuit de Vertical Entertainment si va putea fi vizionat exclusiv pe marile ecrane din 4 februarie 2022.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?