Filme in premiera la cinematografe saptamana aceasta
1/11225
calendar_month 25 Feb 2011, 17:51
Ultimele zile din luna februarie vin in forta, aducand in cinematografe o serie de filme pe care le asteptam de ceva vreme.
Thrilerul “Black Swan”, in regia lui Darren Aronofsky prezinta povestea Ninei (Natalie Portaman), o balerina din New York care, asemeni tuturor celor din aceasta profesie, se dedica intru-totul dansului.

Viata sa ia o intorsatura dramatica, in clipa in care se imprieteneste cu Lily, o alta balerina, care o tranforma intr-o cu totul alta persoana.
Din distributie fac parte Natalie Portaman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey si Winona Ryder.
TRAILER BLACK SWAN

“Drive Angry 3D” (Iadul se dezlantuie 3D) este o alta pelicula care va avea premiera azi. Combinatia de secte sataniste, chelnerite focoase si evadati din iad, toate acestea puse la un loc intr-un format 3D, asigura multa actiune si adrenalina.

Regizorul Patrick Lussier i-a adus laolalta pe Nicolas Cage, Amber Heard si William Fichtner.
TRAILER DRIVE ANGRY 3D

“London Boulevard” (Bulevardul Crimei) reprezinta primul film in regia lui William Monahan. Prezinta povestea de dragoste care se naste intre Charlotte, o actrita care se ascunde de lume si Mitchell, un fost puscarias, angajat sa ii fie bodyguard.

In rolurile principale se regasesc Colin Farrell si Keira Knightley.
TRAILER LONDON BOULEVARD

“True Grit” (Adevaratul curaj) este un film ce aminteste de ecranizarile western de altdata dar care aduce totodata un plus de substanta si de dramatism. Setea de razbunare si spiritul onoarei din celebrul roman al lui Charles Portis reprezinta mobilul actiunii aduse in cinematografe de Joel si Ethan Coen.

Ecranizarea a adunat deja 10 nominalizari la Oscar si 8 nominalizari la premiile BAFTA. In plus, filmul a castigat deja un premiu BAFTA pentru cea mai buna imagine.
TRAILER TRUE GRIT

Cei care savureaza filmele romanesti pot merge incepand de azi la “Umilinta”. O drama care prezinta povestea lui Dumitru, un fost medic veterinar, a carei existenta este zdruncinata de un accident.

Din distribuie fac parte Serban Ionescu, Mitica Popescu, Valentin Teodosiu, Costin Cascaval.
TRAILER UMILINTA