Discovery aduce duminica, 26 martie, un documentar unic - Bear Grylls si Presedintele Zelenskyy: Zona de razboi
8/8505
calendar_month 23 Mar 2023, 11:32
Duminica, 26 martie, de la ora 22:00, Discovery Channel aduce un documentar unic: Bear Grylls si Presedintele Zelenskyy: Zona de razboi. Bear Grylls, celebrul expert in tehnici de supravietuire si fost soldat SAS ajunge in mijlocul unui camp de lupta, la 25 de ani dupa ce a plecat din armata. Invitat chiar de Presedintele Volodimir Zelenskyy, Grylls merge in Ucraina. In vizita de 3 zile, Bear are ocazia sa asculte povestile ucrainenilor, in timp ce il cunoaste mai bine pe adevaratul Volodimir Zelenskyy.
Bear Grylls, unul dintre cei mai cunoscuti experti in supravietuire din lume, porneste intr-o aventura extraordinara in mijlocul Ucrainei pentru a afla povestile din ultimul an. Bear umbla pe strazile Kievului insotit de Presedintele Zelenskyy si vorbeste cu ucrainenii afectati de ororile acestui razboi, care si-au pierdut persoane dragi, dar nu si speranta pentru victorie.
Un razboi este in plina desfasurare in Europa, Rusia incearca sa preia controlul asupra Ucrainei. In acest context, la aproape un an de la inceputul invaziei, Bear Grylls se aventureaza in Ucraina, la invitatia Presedintelui Zelenskyy. Modul sau de leadership a inspirat oamenii, i-a unit si a castigat admiratia a milioane de oameni din intreaga lume.
Documentarul il urmareste pe Bear intr-o calatorie de 3 zile in Ucraina, insa anii de antrenament in tehnici de supravietuire nu il pot pregati pentru o zona de razboi activ. Obiectivul lui Bear este sa-l intalneasca pe comandantul sef al Ucrainei la Kiev, dar inainte de asta trebuie sa ajunga in capitala. Este o tara amenintata constant de loviturile cu racheta. Rusia incearca sa-si cufunde vecinul in intuneric total, incercand sa-i distruga infrastructura energetica.
Documentarul Bear Grylls si Presedintele Zelenskyy: Zona de razboi nu este doar despre intalnirea presedintelui, este despre calatoria lui Bear catre Kiev si toti cei pe care ii intalneste in drumul sau. Ucrainenii indura si supravietuiesc de mai bine de un an, dar vorbesc deschis si cu speranta despre viata in razboi. Bear ajunge la vechea linie a frontului din orasul Irpin, la doar 10 kilometri de Kiev. Acolo, il intalneste pe Oleksandr, un soldat care era doar un civil inainte de razboi. Bear va auzi povesti despre eroism, supravietuire, dar si tragedie.
Este o aventura fara egal pentru Bear, care nu va mai fi expertul in supravietuire – de data aceasta, rolul sau este sa afle si sa inteleaga cine este Zelenskyy si cum arata viata lui acum. Va afla cum supravietuieste Ucraina acestui razboi. Intalnirea dintre cei doi nu are loc in biroul presedintelui, intr-un cadru oficial – cei doi merg la o plimbare prin Kiev.
Documentarul Bear Grylls si presedintele Zelenskyy: Zona de razboi va fi la Discovery pe 26 martie, de la ora 22:00.