Cele mai tari trailere ale seriei X-Men (Video)
3/3469
calendar_month 09 Iun 2011, 16:48
Cele mai tari trailere X-Men
Vineri, 10 iunie, se lanseaza X-Men: First Class, iar noi va propunem o metoda rapida de a revedea cele mai bune momente din filmele seriei. Am selectat patru cele mai tari trailere X-Men, astfel incat sa mergeti cu memoria improspatata la cinema. X-Men: First Class merita toate pregatirile voastre!
X-Men: First Class (10 iunie 2011)
Un cadru final din trailerul X-Men: First Class dezvaluie partial cea mai tare scena din filmul care se lanseaza vineri, 10 iunie - un submarin ridicat din ocean prin forta mutantului Erik Lehnsherr (Michael Fassbender), cel ce avea sa devina Magneto. 40.000 de cinefili au vazut pe Cinemagia acest trailer, care devine astfel cel mai popular printre trailerele X-Men: First Class

X-Men (2000)
Trailerul castiga prin ritmul alert. Ne sunt prezentati noi mutanti si din cateva cadre intelegem ca razboiul cu Magneto, odata cel mai bun prieten al lui Charles Xavier, a inceput. Mai vedem ca Cyclops (James Marsden) poate emite din priviri un fascicul energetic capabil sa strapunga muntii; Jean Grey (Famke Janssen) este telekinetica si telepatica, Storm (Halle Berry) e capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii atmosferice, Logan/Wolverine (Hugh Jackman) - un solitar care poseda puteri vindecatoare uimitoare, dar si o furie intensa, animalica - si Rogue (Anna Paquin), o adolescenta stranie care are capacitatea de a "absorbi" puterile si amintirile celor pe care ii atinge.

X-Men: Ultima Infruntare/Trailer X-Men: The Last Stand (2006)
Trailerul are, prin vocea din off si mesaj, greutatea unui testament sau a unei profesiuni de credinta. In acord cu titlul si subiectul filmului: Ultima infruntare.

X-Men de la Origini: Wolverine/X-Men Origins: Wolverine (2009)
E moda sau strategie bine gandita de marketing punerea unei secvente dintre cele mai spectaculoase ale filmului in trailer? Poate ca si una si alta. Sa ne bucuram de scena cu Wolverine sarind pe elicopter.

X2 (2003)
Ii cunoastem pe Nightcrawler, Ice Man si Pyro, ce se alatura echipei X-Men pentru a lupta impotriva unei amenintari comune la adresa umanitatii si a mutantilor. Inamicul lor comun este William Stryker, si a sa mana dreapta Lady Deathstrike. In acelasi timp, Academia Mutantilor condusa de Profesorul X este atacata de forte militare, iar vechiul coleg si inamic al Profesorului, Magneto, evadeaza din inchisoarea de maxima securitate in care a fost lasat la sfarsitul primului film. Trailerul are un ritm ametitor, o promisiune legata de cum va fi filmul.

Sursa: Cinemagia