Au fost anuntate nominalizarile la Zmeura de Aur 2010
2/2147
calendar_month 02 Feb 2010, 09:47
Actorii Sandra Bullock, Sarah Jessica Parker, Ben Affleck si John Travolta se numara printre nominalizatii celei de-a 30-a editii a premiilor Zmeura de Aur, acordate celor mai proaste filme sau prestatii actoricesti.


Peliculele Transformers: Razbunarea celor invinsi si Land of the Lost au primit cate sapte nominalizari la Zmeura de Aur, inclusiv la categoria "cel mai prost film al anului 2009". Starurile din aceste doua filme, Megan Fox, respectiv Will Ferrell, au fost nominalizate la categoria "cea mai proasta interpretare feminina", respectiv "cea mai proasta interpretare masculina".

Celelalte trei pelicule nominalizate la categoria "cel mai prost film al anului 2009" sunt comedia All About Steve, cu Sandra Bullock, filmul de actiune G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei si comedia Old Dogs/ Vechi tovarasi, cu Robin Williams si John Travolta.


Sandra Bullock a fost nominalizata la categoria "cea mai proasta interpretare feminina", pentru rolul din comedia All About Steve. Totusi, actrita americana a primit, luna aceasta, un premiu Globul de Aur pentru rolul din drama The Blind Side si este considerata una dintre favoritele la nominalizarile pentru Oscar, ce vor fi anuntate marti.
"Ea ar putea fi prima persoana care castiga atat o Zmeura de Aur, cat si un Oscar, in acelasi weekend", a declarat John Wilson, fondatorul Golden Raspberry Awards, aflate in acest an la cea de-a 30-a editie. Castigatorii vor fi anuntati pe 6 martie, cu o seara inainte de gala Oscar, in timpul unei ceremonii care va avea loc la Los Angeles.

La categoria "cea mai proasta interpretare feminina" concureaza:

Sandra Bullock, Megan Fox, Miley Cyrus ("Hannah Montana"), Beyonce Knowles ("Obsessed") si Sarah Jessica Parker ("Did You Hear About the Morgans?/ Ce-o fi cu sotii Morgan?").


La categoria similara masculina vor concura:

Will Ferrell ("Land of the Lost"), cei trei frati din trupa The Jonas Brothers ("Jonas Brothers: The 3-D Concert Experience"), Steve Martin ("Pantera roz 2"), Eddie Murphy "(Imagine That") si John Travolta ("Old Dogs/ Vechi tovarasi").

Membrii fundatiei Zmeura de Aur au posibilitatea sa aleaga cu aceasta ocazie si cele mai proaste filme sau prestatii actoricesti ale deceniului.

La categoria "cel mai prost film al deceniului" vor concura:

"Battlefield Earth", cu John Travolta, "Freddy Got Fingered/ Freddy incurca-lume", cu Tom Green, "Gigli", cu Ben Affleck si Jennifer Lopez, "I Know Who Killed Me/ Stiu cine m-a ucis", cu Lindsay Lohan, si "Swept Away/ Naufragiati", cu Madonna.

La categoria "cea mai proasta interpretare a deceniului" sunt nominalizati:

Ben Affleck, John Travolta, Eddie Murphy, Mike Myers si Rob Schneider.

La categoria "cea mai proasta interpretare feminina a deceniului" sunt nominalizate:Lindsay Lohan, Jennifer Lopez, Madonna, Mariah Carey si Paris Hilton.

Robert Pattinson a fost nominalizat la categoria "cel mai prost rol secundar", pentru prestatia lui din "Saga Amurg: Luna Noua", iar partenera lui de platou, Kristen Stewart, concureaza la categoria "cel mai prost cuplu de pe ecran", fiind nominalizata atat alaturi de Pattinson, cat si alaturi de Taylor Lautner.

Sursa: Mediafax

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?