Arcane: Primul episod din ¬Bridging the rift¬ este acum disponibil
8/8140
calendar_month 05 Aug 2022, 14:42
Arcane, serialul premiat produs de Riot Games & Fortiche Production, îsi dezvaluie secretele în aceasta vara cu Bridging the Rift, un serial documentar de 5 episoade, disponibil gratuit pe YouTube.
Riot Games lanseaza Bridging the Rift, un serial documentar ce ofera detalii importante despre crearea seriei animate Arcane, bazata pe celebrul joc League of Legends. Prin intermediul a cinci episoade, difuzate pe canalul de YouTube League of Legends, în perioada 4 august - 1 septembrie, în fiecare joi de la orele 16:00, fanii vor avea sansa de a patrunde în culisele serialului. Riot Games si Fortiche vor spune povestea seriei Arcane de la stadiul de idee pana la lansarea globala.
Trailer-ul seriei Bridging the Rift cu subtitrari în romana: Bridging the Rift - Trailer
Co-produs de Riot Games si studioul francez de animatie Fortiche Production, Arcane a devenit rapid numarul 1 în vizionari pe Netflix la lansarea sa în noiembrie 2021, clasandu-se pe primul loc timp de trei saptamani consecutive. De asemenea, Arcane a ajuns si în top 10 în 52 de tari. Serialul a castigat noua premii Annie si este nominalizat la „Cel mai bun program animat” si „Cel mai bun montaj de sunet” la Premiile Emmy din septembrie 2022. Arcane s-a aflat si în selectia oficiala a Festivalului Annecy 2022, la categoria TV/Film, cu episodul 6: „Cand Imperiul se prabuseste”.
Realizat de Fortiche, studioul francez din spatele multor proiecte Riot, precum Get Jinxed, Rise, Warriors si ENEMY de la Imagine Dragons sau POP/STARS de la K/DA, seria ilustreaza începuturile unor campioni emblematici precum Jinx, Vi, Caitlyn, Jayce si Viktor în mijlocul unei perioade de neliniste în Piltover si Zaun.
Un al doilea sezon a fost anuntat, însa fara o data de lansare dezvaluita momentan.