Actori din Lucifer, Maleficent sau Harry Potter dau viata personajelor din serialul de animatie Arcane
7/7737
calendar_month 23 Sep 2021, 11:34
Inspirat din League of Legends, Arcane va fi lansat in curand pe Netflix

Netflix si Riot Games au anuntat o parte dintre actorii care vor aduce la viata personajele din League of Legends in filmul de animatie Arcane. Actori renumiti de la Hollywood precum Hailee Steinfeld (Bumblebee), Ella Purnell (Maleficent) sau Kevin Alejandro (Lucifer) vor fi vocile personajelor din serial. Pe langa actorii care vor fi parte din echipa, au fost anuntate mai multe nume de personaje care vor aparea in serial. Seria Arcane, inspirata din cunoscutul joc League of Legends, urmeaza sa fie lansata in curand pe Netflix.
Povestea serialului se concentreaza asupra originilor lui Vi si Jinx, doua campioane emblematice din League of Legends si asupra puterii care le va desparti, actiunea desfasurandu-se in regiunea utopica Piltover si in districtul subteran oprimat Zaun. Seria animata este dezvoltata si produsa de Riot Games, in parteneriat cu Fortiche Productions.
Vocea lui Vi, campioana din League of Legends care lupta cu doua manusi uriase de metal, va fi interpretata de actrita Hailee Steinfeld, cunoscuta pentru rolul din filmul Bumblebee sau serialul Dickinson, care urmareste tineretea autoarei Emily Dickinson.
Jinx, cealalalt personaj principal al serialului, va fi adusa la viata de actrita londoneza Ella Purnell care a jucat in Maleficent, Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (Copiii domni┼čoarei Peregrine: intre doua lumi), The Legend of Tarzan (Legenda lui Tarzan) sau Armata Mortilor, si a carei voce urmeaza sa fie auzita si in serialul Star Trek: Prodigy.
Kevin Alejandro, cunoscut pentru rolurile din serialele Arrow (Arcasul), Lucifer, Anatomia lui Grey sau True Blood, este un alt actor care se alatura echipei. El va oferi vocea inventatorului Jayce.
Un alt personaj din serial va fi Caitlyn, partenerul politist al lui Vi, care va fi interpretat de Katie Leung (Harry Potter). Harry Lloyd, cel care l-a jucat pe Charles Xavier in Legion si Viserys Targaryen in sezonul 1 din Game of Thrones, completeaza lista actorilor si il va interpreta pe Viktor.
Silco, Mel si Vander sunt alte trei noi nume care apar pe lista personajelor din Arcane. Ele vor fi interpretate de Jason Spisak din Young Justice (Silco), Toks Olagundoye din Castle, Castlevania si DuckTales (Mel) si JB Blanc, renumit pentru serialele Breaking Bad si Better Call Saul (Vander).
Riot Games si Netflix vor prezenta un trailer oficial pentru Arcane sambata, 25 septembrie, in cadrul primului eveniment global Netflix dedicat fanilor. Evenimentul va fi transmis pe YouTube, dar si pe canalele de Twitter, Twitch si Facebook ale Netflix.