Viata Sanatate Mister Expo va avea loc in perioada 17-19 mai 2024 la Unirea Shopping Center
3/36539
calendar_month 24 Apr 2024, 10:00


 Bucuresti va fi gazda unui eveniment unic si inedit in peisajul târgurilor si expozitiilor: ”Viata Sanatate Mister” (VSMExpo). Cu o locatie privilegiata in inima Capitalei, la Unirea Shopping Center (fostul magazin Zara, str. Corneliu Coposu), expozitia, care va fi organizata in perioada 17-19 mai, promite sa fie unul unic. Organizatorii estimeaza ca peste 5000 de vizitatori vor participa la acest eveniment. 

VSMExpo, organizat de ”Raido Ehwaz”, va cuprinde activitati variate, inclusiv expozitie cu vânzare, demonstratii yoga si qigong, dansuri si muzica de relaxare, oferind o experienta captivanta pentru toti participantii. Printre expozanti se vor regasi clinici si centre de sanatate, saloane de infrumusetare si estetica corporala, cabinete individuale de terapie, edituri, fundatii, producatori, comercianti si profesionisti independenti, toti oferind o gama variata de servicii si produse pentru sanatate si frumusete.

La standurile expozitiei se vor regasi produsele specifice acestei tematici: aparatura biorezonanta, pentru masaj, alimente bio naturale, textile, imbracaminte, dispozitive orgonice, produse aroma terapie, cosmetice naturale, pietre semipretioase, unguente din plante, uleiuri din plante, bijuterii, pendule, astrograme, artizanat, ceramica, sculptura, amulete, mandale, sucuri naturale, produse apicole, suplimente naturale, carti, reviste, ceaiuri, betisoare parfumate, boluri tibetane, lumânari artizanale, piramide din cupru.

Acest eveniment extraordinar reprezinta o oportunitate unica de a intra in contact cu lumea captivanta a dezvoltarii personale si a cautarii spirituale. Conceptul evenimentului este de a aduce in constiinta si in inimile oamenilor informatii de calitate, precum ca suntem mai mult decât corpul nostru fizic si alternative de tratament holistic.

”Povestea mea a inceput cu multi ani in urma. Planurile pe care le aveam nu s-au desfasurat asa cum as fi vrut, pentru ca VIATA avea sa-mi ofere lectii dure, care au lasat urme adânci in sufletul meu. Dupa aproape 27 de ani in care am fost angajata in sistemul de stat mi-am facut curaj sa ma avânt in necunoscut si sa explorez un alt mod de viata care sa-mi ofere noi oportunitati de crestere personala si de dezvoltare spirituala. A fost o decizie plina de provocari care a venit din dorinta de a trai cu adevarat si de a contribui intr-un mod semnificativ atât pentru mine, cât si pentru cei din jurul meu la bunastarea sufletului. Ideea de a organiza acest eveniment special a aparut ca o avalansa de idei, emotii si incercari. Am avut momente in care m-am simtit plina de incredere si entuziasm, dar si perioade in care m-am blocat si nu stiam cum sa merg mai departe. Cu toate acestea, Universul mi-a trimis persoanele potrivite si lucrurile au inceput sa se aseze in directia cea mai buna pentru mine si pentru toti cei implicati. Va invit cu mare bucurie sa fiti alaturi de mine in aceasta calatorie plina de provocari si oportunitati minunate. Sper ca zilele de 17, 18 si 19 mai 2024 sa ne aduca momente de fericire, conexiuni autentice si sa ne bucure sufletele si inimile. Haideti sa cream impreuna ceva special!”, declara Patricia Radut, organizatorul evenimentului si director general ”Raido Ehwaz”.
 
Programul expozitiei va fi urmatorul: 17.05.2024 intre orele 10.30-20.00, 18.05.2024 intre orele 10.00-20.00 respectiv 19.05.2024 intre orele 10.00-19.30.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?