Vertiv va prezenta solutii de ultima ora la GITEX Global 2023
3/35354
calendar_month 13 Oct 2023, 12:02


De la cele mai recente prezentari de produse si workshopuri, la realitate augmentata si virtuala, Vertiv aduce in prim plan tehnologii inovatoare si experiente imersive destinate clientilor


Vertiv, furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, se pregateste sa participe la GITEX Global 2023, cel mai important eveniment TIC din Orientul Mijlociu. An de an, prezenta companiei la GITEX reintareste angajamentul Vertiv de a stimula inovatia in centrul de date si in spatiul de infrastructura critica din regiune.

GITEX Global, programat intre 16 si 20 octombrie in Dubai, atrage lideri din industrie din intreaga lume. Vertiv isi va prezenta cele mai bune solutii din gama sa, inclusiv sursa de alimentare neintreruptibila (UPS) Vertiv™ Liebert® GXT5, un sistem de inalta performanta conceput pentru a proteja echipamentele IT critice si infrastructura in cazul intreruperilor in alimentare; Vertiv™ VR Rack, un rack versatil si robust, conceput pentru a sustine si proteja echipamentele IT din centrele de date si instalatiile de retea; si Vertiv™ SmartCabinet™ 2, o solutie cuprinzatoare de infrastructura pentru edge computing si medii IT la distanta.

In conformitate cu tema GITEX din acest an „Anul in care ne imaginam AI in orice”, echipa de conducere a Vertiv EMEA va fi prezenta pentru a se angaja in discutii despre modul in care inteligenta artificiala (AI) modeleaza industria centrelor de date si modul in care solutiile Vertiv pot sustine implementari cu densitate ridicata. 

Compania va participa activ la diverse activitati, inclusiv o serie de prezentari si workshopuri captivante. Expertii Vertiv vor sustine mai multe prezentari la standul Ingram Micro A1 din Sala 2, prezentand informatii cheie despre cele mai recente solutii de infrastructura, cum ar fi software-ul de monitorizare Vertiv™ Environet™ Alert, solutii modulare prefabricate si integrate (PFM sau IMS) si cele mai recente sisteme de ultima generatie pentru managementul termic si al energiei.

Vertiv va gazdui, de asemenea, un workshop la standul Mindware D1 din Sala 2, care se concentra asupra portofoliului sau cuprinzator de canale de distributie, oferind informatii valoroase despre cea mai recenta gama de produse si solutii. 

„Suntem incantati sa prezentam ofertele noastre la GITEX Global 2023. Am facut parte din acest eveniment inca de la inceput si am vazut GITEX evoluand de-a lungul anilor” a comentat Tassos Peppas, director regional pentru Vertiv in regiunea Orientului Mijlociu, Turcia si Asia Centrala (METCA). „Obiectivul nostru principal in acest an este sa expunem cele mai recente oferte, subliniind in acelasi timp angajamentul Vertiv de a oferi solutii de infrastructura care sa sprijine cresterea tehnologica pe care o experimenteaza regiunea. Evenimentul a jucat un rol extraordinar in a ne ajuta sa amplificam gradul de constientizare a marcii si in reafirmarea leadershipului nostru in infrastructura IT critica. Asteptam cu nerabdare sa ne conectam la eveniment cu lideri de afaceri si experti din industrie similari noua.”

Participantii la eveniment vor avea sansa de a interactiona cu aplicatia Vertiv™ XR, un instrument puternic de explorare a produselor in 3D prin realitatea augmentata si cu Showroom-ul virtual Vertiv™, oferind o intalnire imersiva care subliniaza dedicarea Vertiv fata de inovatie si experienta clientilor.