Un actor din Stranger Things vine la Comic Con Iasi
3/34986
calendar_month 15 Iun 2023, 17:45

Nikola Djuricko, cunoscut pentru rolul lui Yuri Ismaylov din cel de-al patrulea sezon Stranger Things vine la prima editie Comic Con ce va avea loc la Iasi in perioada 25-27 august in zona Palas.

Actorul de origine sarba si-a facut debutul inca din 1989, iar de atunci a adunat in cariera sa numeroase productii locale, in special. In afara de acestea, Nikola a interpretat personaje si in seriale precum Informer, Legends, For All Mankind si, desigur, Stranger Things, una dintre cele mai de succes productii Netflix care a atras un numar record de vizitatori pe platforma.

Nikola Djuricko se alatura, astfel, lui Henry Ian Cusick (Lost, The 100) si Sebastian Roche (Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals) si Luka Peros (La Casa de Papel) pe lista de actori invitati anul acesta la Comic Con Iasi.

Cel mai mare eveniment din centrul si estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, gaming, cosplay si nu numai, Comic Con Romania, sarbatoreste anul acesta 10 ani, prilej cu care isi extinde universul fantastic si in capitala Moldovei, la Iasi.

Comic Con are loc in cadrul Digital Throne, un festival de 10 zile, pe scenele caruia vor canta cunoscuti artisti internationali si peste 700 de jucatori profesionisti din 120 de tari vor concura in finalele Campionatului Mondial de Esports, cu premii totale de 500.000 de dolari. Digital Throne se desfasoara intre 24 august si 3 septembrie.

In weekendul 19-21 mai, peste 53.000 de oameni s-au bucurat la Bucuresti de universul Comic Con care va ajunge in curand si la Iasi. Vizitatorii vor avea parte de numeroase atractii si surprize, dintre care amintim standuri cu produse inspirate din pop culture, artisti care isi vor expune lucrarile originale pe Aleea Artistilor, posibilitatea de a experimenta jocuri video de ultima generatie sau parada cosplay care va cuprinde multe dintre personajele lor preferate.
In perioada urmatoare, pe site-ul www.comic-con.ro si pe retelele de socializare, vor fi dezvaluite mai multe detalii si surprize, printre care si informatii referitoare la bilete aflate in numar limitat.

In plus, fanii vor afla mai multe detalii si despre prima editie Comic Con ce se va desfasura pe Arena Nationala din Bucuresti in perioada 1-3 septembrie.

De-a lungul celor 10 ani, la Comic Con Romania, au participat numerosi actori cunoscuti de la Hollywood, dintre care ii amintim pe  Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum si multi alti actori de seama din productii de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?