Turneul Web3 al The Weeknd, sustinut de Binance, debuteaza in Europa si in Metavers
3/34994
calendar_month 19 Iun 2023, 18:03

Turneul global de succes „After Hours Til Dawn” al The Weeknd si-a inceput etapa europeana si adauga fanilor experienta Web3, cu sprijinul Binance, ecosistemul blockchain global ce sustine cel mai mare schimb de criptomonede din lume. Turneul imbina experiente de realitate augmentata (AR) si provocari digitale online, in care orice fan – detinator de bilete sau nu – poate accesa nou continut si avea sansa de a castiga premii.

Fanii din intreaga lume vor putea interactiona cu The Weeknd si Binance prin www.enterthedimension.com. Aceasta noua dimensiune prezinta o experienta interactiva in metavers, ce deblocheaza noi niveluri, etape si avantaje.  
 
In plus, detinatorii de bilete vor primi acces, in functie de piata, la Souvenir NFT, pentru a debloca accesul la produse cu autograf si la experiente VIP. Aceste NFT-uri unice servesc ca amintiri digitale, aducand traditia de a pastra biletele de concert in lumea Web3. In anumite momente ale turneului, Binance va gazdui portaluri de realitate augmentata, pentru un plus de personalizare a experientei de concert.

Pentru fanii The Weeknd care nu pot participa la spectacolE, Binance va oferi si o colectie NFT exclusiva pentru turneU, deschisa oricarui utilizator, in acest an. Colectia va prezenta lucrari de arta in colaborare cu The Weeknd si o serie de beneficii pentru detinatori.

„Parteneriatul nostru cu The Weeknd a oferit o platforma incredibila de pe care putem prezenta modul in care Web3 genereaza conexiuni mai profunde intre artist si fani”, a declarat Rachel Conlan, VP Binance, Global Marketing. „A fost interesant sa lucrez cu echipa The Weeknd, pentru a vedea cum putem depasi limitele divertismentului pentru fani.”

Demersurile comune ale The Weeknd si Binance pentru filantropie continua prin turneul global, transformand experienta concertului si NFT-urile asociate intr-o platforma pentru schimbare pozitiva. 5% din vanzarile din colectia Tour NFT vor fi donate catre XO Humanitarian Fund, un fond initiat de The Weeknd si administrat de World Food Program USA. Acest lucru vine in plus fata de un angajament de 2.000.000 de dolari anuntat de Binance, la lansarea turneului. In calitate de ambasador global al Programului Alimentar Mondial al Natiunilor Unite (PAM), The Weeknd a lansat Fondul umanitar XO, pentru a sprijini operatiunile de urgenta ale PAM care salveaza vieti in zonele cu foamete din intreaga lume.