hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  Te invitam la expozitia Arta Printului

Te invitam la expozitia Arta Printului

calendar_month 20 Nov 2023, 09:10


In perioada 20-24 Noiembrie, tipografia Emprint impreuna cu agentia full-service Artvisiona te invita la expozitia multisenzoriala Arta Printului, la Elite Art Gallery din Bucuresti, Piata Natiunilor Unite, nr.3-5, Bl. B2, Parter, Sector 4, deschisa intre orele 13-19.

👉Intrarea este libera.
 

In cadrul expozitiei, vei vedea printuri de grafica innobilate cu lacuire UV si efecte 3D surprinzatoare realizate cu MGI JETVARNISH 3DS, un produs de ultima ora, marca Konica Minolta.Te incurajam sa privesti lucrarile din mai multe unghiuri, sa atingi exponatele pentru a simti detaliile, sa le indoi sau chiar sa le rupi, daca simti nevoia. De asemenea, in prima zi a expozitiei, vor exista variante ale lucrarilor care pot fi luate acasa. 

Scopul principal al proiectului este unul educational. Ne dorim informarea publicului larg in ceea ce priveste realizarea materialelor de print si ceea ce se poate obtine cu ajutorul unor noi tehnologii. Este un prilej de a dezvalui munca din culisele unei tipografii de print digital si offset, dar si de a demonstra ca printul este inca relevant si poate aduce valoare brandurilor si afacerilor.

Pe websiteul evenimentului vor fi prezente etapele necesare realizarii documentelor de print, astfel incat sa se poata obtina efectele dorite.

Organizatori

Expertiza si printare realizate de tipografia Emprint;
Campania de marketing si creatia de continut realizate de agentia full-service Artvisiona;
Concept si grafica realizate de Simona Gabriela Buzatu.

 

Sondaj

Ce placa video aveti?