Sony Vaio cu HDD de 1 Terra, Handycam cu 250GB de memorie si boxa de sticla NSA-PF1S
calendar_month 18 Nov 2009, 08:50
La HiFi Arena 2009 am avut ocazia sa vedem unele dintre cele mai performante, dar si unele dintre cele mai neobisnuite echipamente audio-video care se afla acum pe piata din Romania.

Astazi va prezentam cele mai importante produse aduse de Sony la HiFi Arena 2009.

Astfel veti vedea piesa care prin designul sau neobisnuit a atras deopotriva atentia presei dar si a vizitatorilor, boxa NSA-PF1S, cu tweeter din sticla organica si cu un pret ce rivalizeaza cu cel al unui automobil ieftin de clasa mica.

Trecem apoi in revista rapid gama de netbookuri Sony Vaio, de la cel mai mic, cu o diagonala a ecranului de 11 inci, si fara unitate optica, care costa cam 2000 de RON, si pana la cele mai puternice configuratii, cu 6GB de RAM, HDD de 500GB sau de 1 Terra si unitate optica blu-ray writer/reader, ale caror preturi ajung in zona 5000-7000 de RON.

Camerele video compacte din gama Handycam au evoluat: in vreme ce dimensiunile lor sunt tot mai mici, acum pot avea memorie proprie de tip HDD, de 250 GB.

Incheiem prezentarea cu un sistem Home Cinema care are cei mai subtiri sateliti audio, de numai 2 cm, si noua gama de televizoare LCD Sony Bravia cu tehnologie Motion Flow 2.

Urmariti siteul nostru in continuare pentru materiale video cu noutatile prezentate si de alti expozanti la HiFi Arena 2009.