Sebastian Roche, actor popular din Supernatural, The Vampire Diaries si The Originals vine la prima editie Comic Con Iasi
3/34949
calendar_month 07 Iun 2023, 10:59


Comic Con Iasi are loc in cadrul Digital Throne, un eveniment amplu ce gazduieste si finalele Campionatului Mondial de Esports 

Sebastian Roche, cunoscut pentru rolul ingerului Balthazar din serialul fenomen Supernatural, vine la Comic Con Iasi, eveniment ce va avea loc in perioada 25-27 august in zona Palas.

Actorul de origine franceza s-a remarcat si datorita rolului memorabil din The Vampire Diaries, dar si din spin-off-ul The Originals, unde l-a interpretat pe Mikael.

Sebastian Roche si-a pus amprenta asupra unui numar impresionat de personaje carora le-a dat viata, de la productia lui Paolo Sorrentino, The Young Pope, unde l-a jucat pe cardinalul Michel Marivaux, la alte productii de succes precum The Man in the High Castle (Martin Heusmann), Fringe sau Odyssey 5.

Filmografia lui Roche mai cuprinde si roluri in productii precum Beowulf (unde i-a avut drept colegi de platou pe Angelina Jolie, Anthony Hopkins sau John Malkovich), Law & Order, Criminal Minds, General Hospital, The Mentalist, 24, The Unit, Charmed, CSI, Alias, Touching Evil, New York Undercover, Sex and the City, The Crossing, Happy Tears.
Printre alte serii notabile din care a facut parte, se numara Cabinet of Curiosities, o antologie horror regizata de Guillermo del Toro, dar si seria The 1923, drama western in care l-a interpretat pe parintele Renaud.

Fanii se vor putea fotografia, lua autografe si discuta direct, in cadrul panel-urilor de Q&A cu Sebastian Roche la prima editie Comic Con de la Iasi ce va avea loc la finalul acestei veri, intre 25 si 27 august. Panel-urile vor avea loc la Teatrul National din Iasi in zilele de 26 si 27 august.

Sebastian Roche i se alatura lui Henry Ian Cusick, cunoscut fanilor pentru rolul lui Desmond din Lost sau Marcus Kane din The 100.

Cel mai mare eveniment din centrul si estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, gaming, cosplay si nu numai, Comic Con Romania, sarbatoreste anul acesta 10 ani, prilej cu care isi extinde universul fantastic si in capitala Moldovei, la Iasi.

Comic Con are loc in cadrul Digital Throne, un festival de 10 zile, pe scenele caruia vor canta cunoscuti artisti internationali si peste 700 de jucatori profesionisti din 120 de tari vor concura in finalele Campionatului Mondial de Esports, cu premii totale de 500.000 de dolari. Digital Throne se desfasoara intre 24 august si 3 septembrie.

In weekendul 19-21 mai, peste 53.000 de oameni s-au bucurat la Bucuresti de universul Comic Con care va ajunge in curand si la Iasi. Vizitatorii vor avea parte de numeroase atractii si surprize, dintre care amintim standuri cu produse inspirate din pop culture, artisti care isi vor expune lucrarile originale pe Aleea Artistilor, posibilitatea de a experimenta jocuri video de ultima generatie sau parada cosplay care va cuprinde multe dintre personajele lor preferate.

 In perioada urmatoare, pe site-ul www.comic-con.ro si pe retelele de socializare, vor fi dezvaluite mai multe detalii si surprize, printre care si informatii referitoare la bilete aflate in numar limitat.
In plus, fanii vor afla mai multe detalii si despre prima editie Comic Con ce se va desfasura pe Arena Nationala din Bucuresti in perioada 1-3 septembrie.

 De-a lungul celor 10 ani, la Comic Con Romania, au participat numerosi actori cunoscuti de la Hollywood, dintre care ii amintim pe  Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum si multi alti actori de seama din productii de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?