hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  Romanian Diversity Chamber of Commerce anunta cea de-a patra editie a Purple Night Romania

Romanian Diversity Chamber of Commerce anunta cea de-a patra editie a Purple Night Romania

calendar_month 26 Oct 2023, 17:43


Romanian Diversity Chamber of Commerce anunta cea de-a patra editie a Purple Night Romania, o campanie anuala de constientizare cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati. Purple Night Romania, sarbatorita in data de 3 Decembrie, isi propune sa uneasca companiile private, ONG-urile, institutiile publice si indivizii intr-o demonstratie puternica de solidaritate si sustinere pentru aproape un milion de persoane cu dizabilitati, vizibile si invizibile, care traiesc in Romania.

Apelul din acest an incurajeaza toate municipalitatile, organizatiile, companiile si indivizii interesati sa se uneasca si sa participe la Purple Night Romania 2023. Prin iluminarea cladirilor, birourilor si spatiilor publice in mov, participantii vor transmite un mesaj puternic de incluziune si sustinere pentru comunitatea persoanelor cu dizabilitati din intreaga tara.

In editia din 2022,  Purple Night Romania a inregistrat o participare impresionanta, cu patru municipalitati, doua ambasade, un minister si 31 de corporatii iluminand in mov un total de 48 de locatii din Romania. Aceasta manifestare de sprijin a demonstrat angajamentul pentru crearea unei societati mai accesibile si incluzive pentru toti.

Purple Night Romania 2023 ofera o oportunitate pentru a crea un impact si mai mare. Prin participarea la aceasta initiativa anuala, participantii pot contribui la cresterea constientizarii privind provocarile cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati si la celebrarea contributiilor lor unice in societate. Impreuna, putem lupta pentru o Romanie mai inclusiva si mai accesibila. Alaturati-va campaniei Purple Night Romania 2023 si, impreuna, sa aratam importanta incluziunii si accesibilitatii pentru toti.

Daca exista organizatii care nu au posibilitatea tehnica de a ilumina exteriorul cladirii lor in mov, RDCC recomanda actiuni optionale care pot fi intreprinse in birou, cum ar fi purtarea de tricouri, panglici, esarfe mov, ridicarea unor steaguri mov in exteriorul/interiorul biroului sau instalarea unor fundaluri mov pe ecranele TV din holul dumneavoastra. RDCC recomanda derularea acestor actiuni optionale in ultima zi lucratoare din saptamana campaniei, respectiv 29 Noiembrie.

 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?