Romania gazduieste Gala Europeana a Spitalelor Private in 2024
3/35824
calendar_month 20 Dec 2023, 13:35


Cristian Hotoboc, presedintele PALMED: ”Este o oportunitate unica pentru tara noastra”

Palatul Parlamentului din Bucuresti este locatia care va gazdui in data de 29 mai 2024 cea de-a treia editie a Galei Europene a Spitalelor Private, un eveniment prestigios ce aduna reprezentanti din domeniul asistentei medicale private din toata Europa.

Gala Europeana a Spitalelor Private organizata de Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED, membru al Uniunii Europene a Spitalelor Private – UEHP, va recunoaste si premia excelenta si inovatia adoptate de furnizorii de servicii medicale private din Europa. Evenimentul, deschis tuturor reprezentantilor spitalelor private de pe continent, ofera o platforma pentru schimbul de idei inovatoare, expertiza si cele mai bune practici in domeniu. 

"Organizarea Galei Europene a Spitalelor Private in Romania reprezinta o oportunitate unica pentru tara noastra, este atat o onoare, cat si o responsabilitate pentru PALMED. Aceasta initiativa ofera posibilitatea de a evidentia avantajele si potentialul sistemului medical privat din tara noastra in fata partenerilor internationali si a comunitatii medicale. Prin acest eveniment, ne propunem sa subliniem nu doar excelenta si inovatia, ci si pozitia de lider pe care Romania o poate obtine in peisajul european al sanatatii private.

Colaborand strans cu partenerii nostri si autoritatile relevante, dorim sa construim un eveniment de prestigiu ce va pune in lumina potentialul si contributia semnificativa pe care sistemul medical privat romanesc o poate aduce la nivel european", a declarat Cristian Hotoboc, presedintele PALMED.

Organizatiile membre ale asociatiilor spitalelor private din diverse tari europene sunt astfel incurajate sa inscrie proiecte in competitie pentru cele sapte categorii pana la data de 15 aprilie 2024. Proiecte vor fi evaluate de un juriu format din experti din domeniul medical si vor fi premiate in cadrul galei de la Palatul Parlamentului, recunoscand astfel angajamentul si contributia aduse imbunatatirii calitatii asistentei medicale private.

Organizatorii au anuntat urmatoarele categorii de premii:

•    Excelenta in serviciile de ingrijire a pacientilor; 
•    Inovatia tehnologica a anului;
•    Implementarea programelor de preventie;
•    Sprijinirea educatiei continue a personalului medical; 
•    Initiative de colaborare cu alte organizatii;
•    Rezilienta si gestionarea situatiilor de criza;
•    Implementarea tehnologiilor de inteligenta artificiala.

Gala Europeana a Spitalelor Private reprezinta o oportunitate unica pentru industria sanatatii private din Europa de a se reuni, colabora si de a recunoaste excelenta in domeniu. Participantii vor avea sansa de a-si impartasi experientele si de a stabili parteneriate valoroase in cadrul unui eveniment care promoveaza progresul si inovatia. Informatii suplimentare despre Gala Europeana a Spitalelor Private, dar si despre procesul de inscriere a proiectelor se regasesc pe site-ul evenimentului: https://europeanprivatehospitalawards.eu/ Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?