hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  RoCS ajunge la a 12-a editie

RoCS ajunge la a 12-a editie

calendar_month 20 Nov 2006, 11:05
Subtitle

Ajuns la cea de-a 12-a edtie, evenimentul maraton, ultimul dinaintea integrarii României in Uniunea Europeana, se va desfasura pe parcursul a patru zile (21-24 noiembrie) in care vor fi abordate cele mai „fierbinti” tematici ale momentului: Enterprise Mobility and Wireless; Data Security, Internet, servicii Web si interoperabilitate, managementul securitatii; Storage, Networking & Disaster Recovery; Networking management, Infrastructures and Services; BIS - Business Integrated Solutions ; SOA - Services Oriented Architecture.

Peste 2000 de participanti vor fi pusi fata in fata cu speakeri din industrie, reprezentanti ai marilor brand-uri precum Microsoft, Omnilogic, HP, IBM, Oracle, Orange s.a. In premiera, la aceasta editie, RoCS capata dimensiuni internationale prin introducerea a doua zile speciale - Turkey @ RoCS 2006 si The Hungarian - Romanian IT&C Day – care deschid calea schimbului de experienta si aduc noi oportunitati de business la nivel regional. RoCS 2006 va debuta cu o sesiune de deschidere la care vor participa reprezentanti ai organismelor guvernamentale si parlamentare din România.

Prezent la acest eveniment, in calitate de invitat de onoare va fi dl. Zsolt Nagy, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor. “RoCS 2006 va fi contextul ideal in care se vor trasa directiile tehnologiilor pentru anul urmator, in cadrul unei noi formule de eveniment, mai interactiv si mai orientat catre dezbaterile deschise. Este cel mai mare eveniment de dinainte de 1 ianuarie 2007, un pas extrem de important pentru tot sectorul de business din România, ce va avea un impact semnificativ asupra economiei.

"Insa prin IT&C, orice business si orice verticala profesionala poate fi mai competitiva si mai eficienta”, declara Mihaela Gorodcov, director general IDG Romania.
Participarea la conferintele din cadrul RoCS 2006 este gratuita. Pentru inregistrare si pentru un program mai detaliat al intregului eveniment, puteti accesa site-ul www.idg.ro/rocs.
 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?