Prime Restaurant & Bar
3/34888
calendar_month 22 Mai 2023, 10:50
Prime Restaurant & Bar este locul în care bucătăria delicioasă și libațiile delicioase se unesc, creând un refugiu pentru camaraderia între colegi, prieteni și cei dragi.

Bucurându-se într-o ambianță de căldură de neegalat și vitalitate nemărginită, localul nostru vă invită să vă răsfățați cu un meniu autentic plin de delicatese ispititoare italiene și mediteraneene. Spațiul nostru primitor servește ca un sanctuar pentru povești comune și delicii culinare, oferind cadrul ideal pentru a aduna tovarăși dragi și a savura împreună momente excepționale.

Amplasat în limitele încântătoare ale Hotelului The Stein Collection, un paradis luxos care găzduiește atât călătorii de afaceri, cât și călătorii de agrement, în tărâmul pitoresc al Dumbraviței, Timișoara, se află Prime Restaurant. Radiând o fuziune extraordinară de arome, stimatul nostru stabiliment introduce cu bunăvoință palatul exigent în esența rafinată a gastronomiei italo-mediteraneene. Găsiți-ne la stimata adresă de pe strada Etolia, numărul 12, unde se desfășoară minunățiile culinare.

PRIME RESTAURANT & BAR

În tărâmul culinar Prime, bucătarii noștri ingenioși creează o gamă de capodopere italiene delicioase în stimatul nostru sanctuar gourmet. Delectați-vă cu o selecție extinsă de delicii tradiționale italiene și mediteraneene, fiecare pregătită cu meticulozitate pentru a vă îmbiba papilele gustative. Cu dăruire de neclintit, ne străduim să organizăm o experiență culinară de neuitat pentru tine, una plină de intensitate, entuziasm și o poftă irezistibilă. Fie că este vorba de o întâlnire profesională sau de o întâlnire obișnuită cu prietenii, The Prime vă așteaptă să vă răsfățe cu o masă delicioasă de seară, în care mâncărurile ușoare, dar aromate, sunt în centrul atenției.

Va invităm să luați masă în grădina noastră de vara - special amenajată pentru zilele călduroase în care doriți să va relaxați alături de cei dragi. 

Multă lumină naturală, muzică grozavă și vibrații incredibile. Prime Restaurant & Bar nu este doar un loc pentru a mânca, este un loc de întâlnire, de distracție, de trăit. Ne place să aducem ceva nou pe masă. Nu doar în mâncarea pe care o punem, ci și în modul în care o creăm, cum o stilăm și, desigur, cum o servim. preprocess