Prima editie a evenimentului Romanian PropTech Awards premiaza inovatia in domeniul imobiliar
3/36237
calendar_month 26 Feb 2024, 13:31


PropTech Romania anunta oficial lansarea primei editii a Romanian PropTech Awards, un eveniment care isi propune sa premieze excelenta in dezvoltarea de solutii si produse inovatoare pentru industria de real estate. 

Evenimentul va avea loc pe 7 martie la Stup (Calea Serban Voda 206, Bucuresti) si vizeaza persoanele, organizatiile si start-up-urile romanesti care se remarca prin inovatie, creativitate si excelenta in valorificarea tehnologiei pentru transformarea sustenabila a industriei imobiliare. Aceasta initiativa isi extinde invitatia si catre companiile din domeniul imobiliar care sunt in cautarea de solutii inovatoare pentru optimizarea afacerilor lor.

Cu prilejul acestui eveniment, PropTech Romania va face public The Romanian PropTech Map, primul raport de piata cuprinzator care mapeaza start-up-urile si produsele de tehnologie digitala proptech romanesti pentru a oferi o perspectiva mai elaborata a pietei de profil. Raportul elaborat impreuna cu Activize, partenerul de startup market intelligence, se va concentra pe solutii de management imobiliar, piete de profil, digitalizarea spatiilor cu realitate augmentata/virtuala, tehnologii in constructii si alte domenii conexe si va fi disponibil atat jucatorilor din industrie, cat si investitorilor straini si fondurilor de investitii interesate de aceasta verticala.

Ciprian Pasca - Presedinte si Fondator Proptech Romania„Romanian PropTech Awards este un pas firesc pe care il facem, dupa ce in ultimii ani ne-am concentrat atentia in a devolta un ecosistem care sa impulsioneze inovatiile locale in domeniul real estate si sa sustina cele mai promitatoare afaceri antreprenoriale de profil prin expertiza si acces la mentori si parteneri de afaceri. Ceea ce ne propunem in continuare este sa propulsam start-up-urile locale proptech la nivel local si international, dar si sa contribuim la profesionalizarea acestui dumeniu."

Romanian PropTech Awards face parte din proiectul Proptech New Horizons, ce cuprinde o serie de evenimente semnate de PropTech Romania,  cu scopul strategic de a dezvolta, sustine si promova industria romaneasca de proptech.

In continuarea evenimentului Romanian Proptech Awards si lansarii raportului The Romanian Protech Map, start-up-urile romanesti sunt invitate sa se alature delegatiei PropTech Romania la MIPIM 2024, care va avea loc intre 12 si 15 martie in Cannes, Franta. Inregistrarea pentru aceste evenimente si mai multe informatii sunt disponibile oficial pe pagina Proptech New Horizons: https://proptech.ro/